Zoeken op

Zoeken op

Alles

9 september, 2019

Accountancynetwerk Moore Stephens heet voortaan Moore

Het internationale netwerk van onafhankelijke kantoren, Moore Stephens International, verandert vandaag haar naam in Moore Global. Moore is het 10e accountancynetwerk ter wereld. In Nederland zijn de kantoren DRV Accountants & Adviseurs, Moore MTH accountants & adviseurs en WVDB Adviseurs Accountants hierbij aangesloten.

Moore MTH
Aangesloten kantoren
International accountancy, moore Moore MTH

MOORE

Met de nieuwe naam kiest Moore voor een nieuwe identiteit die past in een globaliserende, meer data-gedreven wereld, die vraagt om verdergaande flexibiliteit. In die wereld wil Moore uitdragen een modern merk te zijn, gericht op toekomstig succes van haar cliënten, en benadrukken dat de aangesloten kantoren niet alleen lokaal helpen ambities te realiseren, maar nadrukkelijk ook samenwerken aan internationale vraagstukken van cliënten.

Tegelijk met de nieuwe naam introduceert het netwerk een modern logo, een nieuwe visual identity en een nieuwe merkpropositie:

MOORE: Helping you thrive in a changing world

Deze merkpropositie geeft weer hoe de aangesloten kantoren hun cliënten willen bedienen: hen helpen om vandaag, morgen en overmorgen succesvol te zijn. Door te investeren in duurzame relaties, kwaliteit en heldere adviezen, zodat cliënten zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn.

Het Moore Global netwerk bestaat uit 260 kantoren en is actief in 112 landen in de wereld. Er werken meer dan 30.000 mensen. In Nederland werkten in 2018 opgeteld ruim 1.100 fte’s bij de drie kantoren, die een omzet realiseerden van ruim € 127,4 miljoen.

Alle aangesloten kantoren zijn onafhankelijk en voeren veelal de naam Moore in hun naam. De Nederlandse kantoren kiezen daar uitsluitend voor wanneer zij activiteiten in internationaal verband uitvoeren.

Meer artikelen