Zoeken op

Zoeken op

Alles

29 november, 2022

Akkoord Tweede Kamer belastingplannen 2023: ondernemers en werkgevers

De Tweede Kamer heeft ingestemd met de belastingplannen 2023: ondernemers en werkgevers. Tegelijkertijd werden nog een aantal wijzigingen op deze plannen aangenomen en werd het kabinet verzocht een aantal zaken te onderzoeken. Wat staat jou als ondernemer en/of werkgever vanaf 2023 te wachten?

Meer artikelen
belastingplannen 2023 ondernemers en werkgevers

Belastingplannen ondernemers

Let op!
Tijdens de stemming over de belastingplannen in de Tweede Kamer zijn verschillende moties aangenomen. Hierin wordt het kabinet onder meer verzocht om te onderzoeken of er fiscale belemmeringen zijn bij stoppersregelingen voor agrariërs en om in de evaluatie van de BOR ook de aanpak van constructies als baby-bv’s te betrekken.

Belastingplannen werkgevers

Let op!
Tijdens de stemming over de belastingplannen in de Tweede Kamer zijn verschillende moties aangenomen. Hierin wordt het kabinet onder meer verzocht om de afschaffing van de buitenlandse partiële belastingplicht binnen de 30%-regeling en de mogelijkheid om belastingvrij een ov-abonnement te verstrekken, te onderzoeken. Deze plannen moeten nog wel door de Eerste Kamer worden goedgekeurd (december 2022).

Meer artikelen