Zoeken op

Zoeken op

Alles

9 december, 2021

DRV en MTH gaan vaker samenwerken

De twee kantoren DRV en MTH, beide aangesloten bij Moore Global, gaan op een aantal terreinen samenwerken om sneller en beter uitdagingen het hoofd te bieden. Dat staat in het interview met de bestuursvoorzitters van beide kantoren dat vandaag verschijnt in MT 1000. DRV en MTH scoren in die MT 1000 beide hoog op klanttevredenheid. Meer samenwerking helpt om de scores hoog te houden, betogen Michael Bick (DRV) en Olaf ten Hoopen (MTH).

Klanttevredenheid hoog houden

Als grote uitdaging zien beide kantoren de krappe arbeidsmarkt. Enerzijds vraagt dat om nog slimmer werken zodat je met minder mensen dezelfde hoeveelheid werk kunt verrichten. Anderzijds wil je professionals uitdagen met projecten bij interessante klanten en in hun persoonlijke ontwikkeling. Dat gaat sneller en beter als je samen optrekt. Ook in de werving van goede professionals zien Bick en Ten Hoopen voordelen.

De grootste uitdaging blijft om cliënten in de echte economie steeds meer toegevoegde waarde te kunnen leveren en hen daadwerkelijk verder te helpen. Ofwel: om de core business voor de toekomst zeker te stellen. Daarvoor gaan de kantoren op een aantal terreinen vaker samenwerken, zoals het kwaliteitshuis, learning & development, werkprocessen en hoogwaardige diensten.

DRV en MTH blijven onafhankelijke kantoren, die hun zelfstandigheid en slagkracht nadrukkelijk willen behouden. De werkgebieden liggen tegen elkaar aan; grofweg bedient DRV Zuidwest-Nederland en MTH Noordwest-Nederland. De overeenkomstige cultuur, sterk kwaliteits- en mensgericht, ambities kernwaarden en kernkwaliteiten maken de samenwerking een logische keuze.

Beide kantoren scoren dan ook hoog in de MT 1000 die vandaag verschijnt.

Lees hier het volledige interview of klik hier voor de PDF versie.

Over het onderzoek

De MT1000 is het grootste onderzoek naar de kwaliteit en waardering van meer dan 1.000 zakelijke dienstverleners. Het onderzoek wordt elk jaar gehouden en uitgevoerd door de Universiteit van Amsterdam in opdracht van leiderschapsplatform MT. De uitkomsten van het onderzoek werden gepresenteerd in de speciale MT1000 uitgave van december 2021.

Bekijk hier de lijst met de beste dienstverleners van 2021 in de categorie accountancy.

We hebben iets te vieren 🎉

MTH bedrijf met de beste NPS-score van Nederland binnen de sector Accountancy: 1e plaats
DRV bedrijf met de beste NPS-score van Nederland binnen de sector Accountancy: 4e plaats

MTH beste dienstverlener van Nederland binnen de sector Accountancy: 2e plaats
DRV beste dienstverlener van Nederland binnen de sector Accountancy: 3e plaats

DRV beste dienstverlener  van Nederland binnen de sector Fiscaal advies: 2e plaats
MTH Beste dienstverlener van Nederland binnen de sector Fiscaal advies: 3e plaats

DRV bedrijf met de beste NPS-score van Nederland binnen de sector Fiscaal advies: 1e plaats
MTH bedrijf met de beste NPS-score van Nederland binnen de sector Fiscaal advies: 5e plaats

Gerelateerde klantverhalen

begeleiding overname

Goede begeleiding zorgt voor soepele overname

Om te zorgen voor een goede pensioenvoorziening en voor financiële zekerheid, besloot Frans Grims (59 jaar), eigenaar van Vastado Stansvormen bv in Rijen, om zijn goed lopende bedrijf te verkopen. Daarop schakelde hij Peter van Kempen, senior-adviseur fusies en overnames in om op zoek te gaan naar een geschikte koper.

Hans Snaak - Ratio Electric

Zorgvuldig verkoopproces biedt nieuwe groeikansen

Stel je bent ondernemer en je bent op een leeftijd waarbij je meer over je pensioen gaat nadenken. Je bedrijf groeit en is toe aan een volgende stap en je hebt kinderen waarvan er een aantal ook in je bedrijf werkzaam zijn. Welke stappen neem je dan om het goede te doen voor zowel jezelf, je kinderen, je bedrijf en je personeel.

samenwerking optimo en Moore MTH

Zaken fiscaal optimaal regelen en controleplicht goed voorbereiden

In 2014 begon directeur-eigenaar, Daniel Ballijns, met een team van acht, aan het helpen van bedrijven bij de implementatie en optimalisatie van de software van AFAS. Nu is Optimo, meer dan 120 specialisten en een breed aanbod aan diensten rijker, met consultancy op het gebied van AFAS Profit, outsourcing van de HR- en salarisadministratie en detachering van HR-, finance-, payroll-, sales- en marketingspecialisten. In zijn kantoor, waar kindertekeningen, de nieuwste bedrijfsplannen en miniatuursportauto’s naast elkaar een plek hebben, vertelt Daniel over de samenwerking met Moore MTH.

Meer artikelen