Zoeken op

Zoeken op

Alles

16 april, 2020

Medewerkers lopen virtueel “Rondje Moore MTH”

Afgelopen weken zijn we, conform het advies van de RIVM, voor een groot gedeelte thuis gaan werken. Hiermee voorkomen we met zijn allen hopelijk de verdere verspreiding van het coronavirus.  

Screenshot rondje Moore MTH

Een positieve- en gezonde werkomgeving

Echter door de aangescherpte maatregelen komen we niet zo snel meer buiten en bewegen we minder dan voorheen. Wij zien daarbij een rol voor onszelf weggelegd in het faciliteren van een positieve- en gezonde werkomgeving voor alle medewerkers, ook thuis. Aan het welzijn en de fitheid van ons team hechten we namelijk grote waarde.

Daarom hebben we een gamifaction geïntroduceerd binnen Moore MTH in de vorm van een echte wandelchallenge genaamd: “Rondje Moore MTH”!

Tijdens deze challenge dagen wij 10 samengestelde teams uit om per dag gemiddeld 8000 stappen per persoon te zetten. Door als team iedere dag te wandelen, worden zij door middel van een op maat gemaakte animatie virtueel langs de vestigingen van Moore MTH geleid. Op die manier blijven we samen gezond en kunnen we individueel genieten van de buitenlucht en mooie natuur (uiteraard houden we wel 1,5 meter afstand). Dit alles gecombineerd met een gezonde dosis winnaarsmentaliteit zorgt voor een mooie manier van verbinding tussen collega’s in deze uitdagende coronatijd!

Meer artikelen