Zoeken op

Zoeken op

Alles

12 januari, 2023

Mijn werkgever biedt mij kansen om te leren en te groeien

Leon Scheffel is aan het leren en groeien bij Moore MTH. Leon is in 2015 bij Moore MTH begonnen in het duale traject. Inmiddels is hij adviseur MKB en vestigingsdirecteur van onze prachtige vestiging in Putten!

Werken bij Moore MTH
leren en groeien bij Moore MTH

Leren en groeien bij Moore MTH

“Mijn belangrijkste taken zijn het samenstellen van de jaarrekeningen, het verzorgen van fiscale aangiftes; eigenlijk het hele traject van A tot en met Z. Dat is ook wat mij zo aanspreekt in mijn baan; de afwisseling en dat ik regelmatig aanwezig mag zijn bij het bespreken van de jaarrekening met de klant. Het klantcontact maakt mijn werk echt waardevol en ik ben heel blij met de kansen die mij daarin door Moore MTH geboden worden. Je bouwt een relatie op met de klant, waardoor je weer beter adviespunten kunt aangeven”, vertelt Leon enthousiast. “In de toekomst zou ik dit klantcontact graag verder willen uitbreiden. Het liefst zou ik dan ook op den duur als relatiebeheerder of tekenend accountant willen werken”, vervolgt Leon.

Post-HBO

“Eerst wil ik echter nog een post-HBO traject gaan doen. Wat dat betreft ben ik erg blij met mijn baan bij Moore MTH. Mijn werkgever biedt mij kansen om te leren en te groeien. Ik word overal actief bij betrokken. Als ik het vergelijk met sommige werkplekken van mijn studiegenoten, dan heb ik het hier echt getroffen”, aldus Leon.

Schrijven van blogs

Dat Leon veel passie heeft voor zijn werk blijkt ook uit zijn hobby: hij schrijft dagelijks blogs voor een beurswebsite ‘Slim Beleggen’ en voor ‘Investing.com’. Leon: “Na werktijd houdt mijn werk niet op. Ik ben eigenlijk altijd bezig met mijn vak. Bij ‘Slim beleggen’ schrijf ik de meer algemene verhalen en bij ‘Investing.com’ kan ik mijn eigen mening naar voren brengen. Het vak van accountancy is mijn passie.”

Meer artikelen