Zoeken op

Zoeken op

Alles

28 oktober, 2015

MONI, dé persoonlijke online controller! Heeft u grip op uw financiële situatie?

Administratie is een noodzakelijk kwaad. Tenminste … zo zien veel ondernemers dat. Wij als Moore MTH kunnen ons natuurlijk niets leukers voorstellen.
Nu hebben wij iets bedacht waardoor u misschien iets meer gaat begrijpen van onze passie voor cijfers. Mogen wij u voorstellen aan MONI!

Naar MONI
MONI TEAM

Tijd overhouden

Ook in een veranderende wereld willen wij van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten. Vanuit die wens is MONI ontstaan.

MONI is een volledig geautomatiseerd en digitaal systeem voor uw administratie. Behalve het scannen van inkoopfacturen hoeft er niets handmatig meer te gebeuren. Het systeem is eenvoudig koppelbaar met uw bank en uw salarispakket. Zelfs is de koppeling aan uw CRM- of kassasysteem mogelijk. Hierdoor houden u en wij tijd over voor andere dingen. Persoonlijk contact en advisering bijvoorbeeld.

Door (meer) met elkaar in gesprek te gaan over de realtime informatie uit het systeem kunnen we u nog beter adviseren over uw bedrijf nu en in de toekomst. Zo zorgt digitalisering van de administratie voor sneller inzicht in uw bedrijfsvoering en biedt het meer mogelijkheden voor persoonlijke aandacht en tijdig advies op maat. Eerlijk gezegd maakt dat óns werk ook een stuk leuker.

Altijd actueel

Meer tijd voor u om te ondernemen is niet het enige voordeel. Omdat u elke dag de meest actuele gegevens van uw bedrijf tot uw beschikking hebt, kunt u veel beter en sneller inspelen op de ontwikkelingen.

We laten u dat graag zien! MONI is niet zomaar een leuke, digitale tool; het bespaart u tijd en geld en helpt u betere beslissingen te nemen gebaseerd op actuele financiële gegevens. Als u met MONI gaat werken, begeleiden we u persoonlijk bij het inrichten van het systeem en het werken ermee.

Maak een afspraak!

Zou administratie dan toch leuker kunnen? Wij laten het u graag zien. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin we MONI aan u demonstreren en bespreken waar voor u de winst ligt. Bel ons op 088-1414700 of stuur een e-mail naar [email protected].

Meer artikelen