Zoeken op

Zoeken op

Alles

13 augustus, 2020

Ook in coronatijd lachend naar je werk bij Moore MTH

‘Toen in maart de eerste coronamaatregelen werden genomen wist niemand waar hij of zij aan toe was en hoe lang de maatregelen aan zouden houden. Bij Moore MTH werd er snel geschakeld en in enkele dagen veel geregeld.’ Margon van Dijk is Junior Salarisadministrateur bij Moore MTH. Zij vertelt graag over de afgelopen maanden bij Moore MTH. 

Werken bij Moore MTH
rondje Moore MTH 1

Er werd een Moore MTH-outbreak-managementteam gevormd dat de werknemers op de hoogte houdt van de laatste coronaontwikkelingen en adviseert hoe we in deze tijd het contact met onze relaties kunnen onderhouden en hen optimaal kunnen adviseren. Iedereen ging thuiswerken en afdelingsvergaderingen houden we online via Whereby. Dat alles werd makkelijker gemaakt door extra beeldschermen voor het thuiswerken, de mogelijkheid om je bureau en/of bureaustoel op te halen en de nieuwe IPhone XR en laptop die alle 450 Moore MTH-werknemers in september 2019 al kregen.

Moving together healthy

MTH hecht altijd al waarde aan gezonde werknemers en daar wordt ook in coronatijd van alles voor georganiseerd! Zo werd in april de ‘Selfcare-wandel-challenge’ opgezet. Elk kantoor wandelde, met een eigen team, virtueel vanuit Emmeloord langs alle Moore MTH-kantoren. De uitdaging was om per persoon 8000 stappen per dag te zetten. Het ene team was nog fanatieker dan het ander en zo legden we elkaar het vuur aan de schenen. Als klap op de vuurpijl kreeg elke werknemer in juli een waardebon voor de nieuwe Moore MTH-sportkledinglijn. Een extra stimulans om fit en gezond te blijven.

Het nieuwe ‘normaal’

Sinds 1 mei werken we via een werkrooster omdat niet iedereen, vanwege de 1,5-metersamenleving, iedere dag op kantoor aanwezig kan zijn. Ieder kantoor is een beetje ingericht als een verkeerstuin; gangen met eenrichtingsverkeer, looprichtingen door het hele pand en strepen op de vloer (tot hier en niet verder!). Overal staan zuilen met desinfectiemiddel en extra zeep is ingekocht. Wij wassen onze handen ‘stuk’, helpen elkaar herinneren aan de 1,5-meter afstand en zijn ondertussen blij dat we elkaar weer live zien en spreken. Wordt dit het nieuwe normaal? Als het aan ons ligt wel. In ieder geval is het Moore MTH-standpunt dat we voorlopig tot 2021 op deze manier blijven werken.

Wil jij ook met plezier naar je werk?

Zoek jij een uitdagende werkplek waar er ook aandacht is voor jouw gezondheid en voor werkplezier? Kom dan werken bij Moore MTH, want zelfs in coronatijd ga je hier lachend naar je werk en lachend weer naar huis. Bekijk de actuele vacatures hier. Tot snel!

Meer artikelen