Zoeken op

Zoeken op

Alles

28 maart, 2022

Leef je mooiste leven met een persoonlijk financieel plan!

‘Als ik gestopt ben met werken, dan ga ik samen met mijn gezin de reis van mijn dromen maken’, dat horen we mensen best vaak zeggen. Maar dit leven heeft een deadline en hoewel we dat allemaal weten, zijn we ons er vaak niet echt van bewust. Waarom wachten met het realiseren van je doelen en dromen als blijkt dat het nu al financieel haalbaar is? Een persoonlijk financieel plan geeft jou inzicht in je huidige én toekomstige financiële situatie. Wij vertellen je graag hoe wij jou daarmee kunnen helpen.

mr. Martien Nelemans – Veldhuis
Belastingadviseur

Wat zijn jouw wensen voor de toekomst?

We beginnen met een intakegesprek waarin we jouw dromen, doelen en wensen bespreken. Waar sta je nu en wat wil je in de toekomst bereiken? Denk hierbij aan bijvoorbeeld financieel onafhankelijk worden, een tweede huis kopen op Ibiza, een wereldreis maken met je gezin, je bedrijf overdragen aan één van je kinderen of eerder stoppen met werken. Vervolgens brengen we met behulp van een geavanceerd programma in kaart in hoeverre je doelen haalbaar zijn. We geven een helder beeld van hoe je inkomen en vermogen zich in de toekomst kunnen ontwikkelen.

Houvast tijdens life-events

Iedereen krijgt gedurende zijn of haar leven te maken met veranderingen die ook financiële gevolgen hebben. Tijdens deze zogeheten life-events is het prettig om inzicht te hebben in je financiële positie. Een financieel plan geeft houvast voor het maken van belangrijke beslissingen. Regelmatig adviseren wij onze klanten over vraagstukken zoals:

Brede advisering

Bij het opstellen van een persoonlijk financieel plan komen in ieder geval de onderstaande adviesgebieden aan bod:

Wat kan een persoonlijk financieel plan voor jou betekenen?

Jaarlijks een update

Het financieel plan is volledig digitaal en hierdoor makkelijk aan te passen. Als er iets verandert in jouw situatie, dan passen we het plan graag voor je aan. Op deze manier kunnen we samen kijken of je nog op koers ligt. Sommige klanten vinden het prettig als we jaarlijks een update maken. Andere klanten hebben alleen op cruciale momenten in hun leven behoefte aan een financieel plan. Wij denken graag met je mee wanneer jij dat nodig hebt.

Wil jij een persoonlijk financieel plan?

Wil jij meer inzicht in jouw (toekomstige) financiële situatie en ook je wensen en dromen verwezenlijken? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag!

mr. Martien Nelemans – Veldhuis
Belastingadviseur

Meer artikelen