Zoeken op

Zoeken op

Alles

21 april, 2022

Sta jij stil bij behaalde successen?

Jannita van Essen, Assistent Accountant, blikt met ons terug op haar post-hbo-opleiding.

In maart 2015 kwam ik in dienst bij Moore MTH. Op dat moment was mijn grote wens om de post-hbo-opleiding Accountancy MKB te mogen volgen. Ik kon toen niet vermoeden dat ik zoveel uitdaging zou vinden in mijn werk, dat ik geen behoefte meer zou hebben om met mijn opleiding verder te gaan. Ik had mijn bacheloropleiding in juli 2013 afgerond en ik vond het heerlijk om mij volledig te kunnen richten op mijn werk.

Werken bij Moore MTH
Jannita van Essen

Werken en studeren

Gelukkig stimuleerde mijn leidinggevende mij destijds om toch de post-hbo-opleiding Accountancy MKB te gaan volgen. En daar ben ik nog steeds dankbaar voor. Natuurlijk was het in het begin wennen om weer in de schoolbanken te zitten. Maar na een paar weken was ik al gewend aan het nieuwe ritme van werken en studeren. De opleiding duurde 2 jaar en afgelopen juli heb ik hem met succes afgerond.

Genieten van het resultaat

Nu, in de vakantieperiode, is het tijd om even stil te staan bij alles wat ik heb behaald en de ervaringen die ik heb opgedaan. Ik kwam er achter dat ik niet genoeg stil heb gestaan bij mijn behaalde succes, ik was direct alweer bezig met het volgende en met het dagelijkse ritme. Dat is toch best jammer…. Dus geniet ik deze vakantie, onder het genot van een lekker koel drankje, van datgene wat ik tot nu toe heb bereikt.

Op naar nieuwe uitdaging

Natuurlijk kijk ik ook vooruit, wie doet dat niet? Vanaf 1 september ga ik starten met de praktijkopleiding. Ik kijk nu alweer uit naar deze nieuwe uitdaging en alle nieuwe ervaringen die ik ga op doen. Ik heb er zin! Neem jij de tijd om stil te staan bij je behaalde succes? Ik kan het aanraden, het voelt fantastisch!

Wil jij ook werken en studeren?

Wat mij betreft heb ik het beste van twee werelden. In mijn werk doe ik heel veel werkervaring op, maak ik onderdeel uit van een leuk team en krijg ik maandelijks betaald. En ondertussen mag ik ook nog studeren waardoor ik me verder ontwikkel en daardoor in de toekomst door kan groeien. Zoek jij ook een baan waarin je de ruimte krijgt om je ambities waar te maken? Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling Recruitment.

Meer artikelen