Zoeken op

Zoeken op

Alles

28 juli, 2022

Versterking team corporate finance

Moore MTH Corporate Finance heeft in het 2e kwartaal van 2022 twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Bjorn en Arjen stellen zich graag aan je voor.

Fiscale due diligence
Bjorn Redmeijer

Bjorn Redmeijer

Mijn naam is Bjorn Redmeijer. Ik ben geboren in Winschoten. Sinds 2018 ben ik woonachtig in Assen, samen met mijn vriendin, en onze dochter van inmiddels (bijna) één jaar.

Ik heb een bedrijfskundige achtergrond. Ik heb HBO bedrijfskunde gestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen. Nadien heb ik gewerkt voor Hoza Logistic Solutions, waarvoor ik in China actief ben geweest als inkoper/kwaliteitscontroleur en op locatie Scheemda werkzaam ben geweest als projectmanager. Daarnaast heb ik een tijdje gereisd, zo ben ik gedurende zes maanden in Australië geweest en een maand op Bali. Ook heb ik gewerkt als deskaccountmanager bij Univé Verzekeringen. In die periode besloot ik echter om alsnog een master te gaan doen en heb ik de master Small Business & Entrepreneurship gedaan aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens heb ik twee jaar gewerkt als adviseur Economische Zaken bij de gemeente Leeuwarden. In 2017 heb ik de overstap gemaakt naar de Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij (NOM). Bij de NOM ben ik circa vijf jaren werkzaam geweest, onder andere als investeringsmanager. Per 1 mei ben ik gestart als adviseur Corporate Finance bij Moore MTH. In mijn vrije tijd mag ik graag lezen, reizen, hardlopen of met het gezin dan wel vrienden leuke activiteiten ondernemen.

Arjen Venema

Ik ben Arjen Venema, ben 24 jaar oud en woon in het Friese Damwoude. Ik ben vorig jaar afgestudeerd en ben sinds mei 2022 werkzaam bij Moore MTH in de Corporate Finance tak. Daar verricht ik momenteel gevarieerde opdrachten van waarderingen, financieringen en soms een stukje due diligence.
Naast mijn werk ben ik graag sportief bezig. Zo speel ik door het hele jaar voetbal bij Broekster Boys, en verricht daar een aantal vrijwilligerswerkzaamheden. In de zomer probeer ik fit te blijven door regelmatig hard te lopen, te padellen of te volleyballen. Daarnaast probeer ik zo veel mogelijk tijd met mijn familie en vrienden door te brengen.

Arjen-Venema

Meer artikelen