Zoeken op

Zoeken op

Alles

24 juni, 2022

Werken bij Accountancy

Hoe is het om te werken bij Accountancy? We gingen in gesprek met Mitchell Boldewijn hoe het is om te werken als Moore MTH accountant.

Werken bij accountancy
Werken bij Accountancy

1. Kun je iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Mitchell, ben 24 jaar en werk op de samenstelafdeling van Moore MTH Amsterdam.

2. Wat zijn je ervaringen van de eerste 100 dagen bij Moore MTH?

In mijn eerste periode bij Moore MTH ben ik gelijk onderdeel geworden van een écht team die aandacht voor elkaar heeft. Dat vond ik zelf wel heel fijn. Ook mocht ik gelijk mijn kennis in de praktijk toepassen, denk aan jaarrekeningen maken en met elkaar samenwerken aan andere vraagstukken.

3. Waarom werk jij bij Moore MTH?

Ik krijg bij Moore MTH de ruimte om naast mijn werk ook bezig te zijn met mijn ontwikkeling. Niet alleen studeer ik momenteel Accountancy duaal (werken + leren), er is binnen de organisatie ook een gaaf buddytraject waarin je wordt klaargestoomd voor de praktijk. Tijdens dit traject werk je nauw samen met een senior collega waarmee je kan sparren over vraagstukken. Dat heb ik de afgelopen periode doorlopen en afgerond en nu is het tijd dat ik medestudenten (die in dezelfde situatie zitten) mag begeleiden in hun eerste stappen binnen onze organisatie. Dat vind ik gaaf omdat ik zelf nog altijd student ben, zie wat andere mensen meemaken, waar ze tegenaanlopen én dat ik ze daarbij mag coachen.

4. Wat adviseer jij aan anderen die gaan starten bij Moore MTH?

Toen ik begon met werken bij Moore MTH heb ik als student gemerkt dat het fijn is om in een team te komen dat écht aandacht voor je heeft. Mijn tip zou zijn: stel je open als persoon, want dan voel je je sneller thuis in het team.

Werken bij Moore MTH

Zie jij een toekomst in de accountancy voor je? Bekijk dan de vacatures!

Werken bij Moore MTH