Zoeken op

Zoeken op

Alles

15 januari, 2022

Wij zijn Moore MTH

Op 15 januari 2022 veranderen wij ons merk. We gaan voortaan door het leven als Moore MTH.

Een nieuwe stap in de waardevolle relatie tussen MTH en Moore.

Persbericht

Moore netwerk

We zijn al ruim twintig jaar onderdeel van het internationale netwerk van accountants en adviseurs: Moore Global. Zowel de naam van het netwerk als het logo voeren we voortaan in onze eigen naam. Net als de collega kantoren uit ons netwerk.

Veranderende wereld

De wereld is klein geworden door grote wederzijdse afhankelijkheid, nieuwe technologie en moderne communicatie. Internationaal samenwerken en het bouwen van relaties is meer dan ooit een randvoorwaarde voor innovatiekracht, actuele kennis en kwalitatief goede ondersteuning van ondernemerschap. Daar geloven wij in.

Moore MTH

Daarom gaan wij vanaf 2022 zelfstandig verder onder de naam Moore MTH. Als lid van de Moore familie zijn we zowel lokaal, regionaal, nationaal als internationaal goed te herkennen als kennispartner en klankbord van ondernemers.

Dit doen we om jou te helpen succesvol te zijn in een veranderende wereld. Dat blijven we doen met een sterk team dat geïnspireerd is door ondernemerschap, liefde heeft voor het vak en plezier heeft met elkaar.

Samen relaties bouwen en waarde creëren.
Dat is wie we zijn. Dat is Moore MTH.

Persbericht

Wil je meer weten over onze naamsverandering? Lees hier het persbericht.

Praktische zaken

De komende weken zie je steeds vaker onze nieuwe kleuren en logo’s voorbij komen.

De formele bedrijfsnaam is aangepast naar Moore MTH B.V. Overige gegevens zoals ons bankrekeningnummer, handelsregisternummer etc. blijven ongewijzigd. Je blijft zakendoen met hetzelfde bedrijf.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Meer artikelen