Zoeken op

Zoeken op

Alles

Continuïteit van jouw bedrijf en gezin

Als ondernemer knok je dagelijks voor het bedrijf. Je gezin profiteert daarvan. Maar soms heb je ook weinig tijd voor je partner en kinderen. Uit liefde voor gezin en bedrijf is het goed om eens stil te staan bij een aantal vragen.

Gratis intakegesprek
Liefde is... continuïteit van mijn gezin en bedrijf

Vragen die je jezelf kunt stellen

Doe de liefdestest!

Bij een liefdestest brengt een adviseur de financiële situatie na overlijden volledig in beeld en adviseert je over de persoonlijke situatie. Zo weet je of dierbaren ook financieel in balans blijven als je er niet meer bent.

Stappenplan

Besteed tijd en aandacht aan de toekomst van je gezin door samen met je partner na te denken over wat je tot nu toe heeft opgebouwd. Want liefde is … staan voor gezin en bedrijf!


Whitepaper: 5 mogelijke uitkomsten van de Liefdestest

Je valt weg als ondernemer. En dan? Kan het gezin door? Hoe gaat het met je bedrijf? Alle feiten en omstandigheden van dit moment halen we door dit treurige scenario heen.
Op basis van de wet- en regelgeving van dit moment levert dit een nieuwe situatie op. Zowel financieel, sociaal als organisatorisch.

Deze nieuwe situatie -benaderd vanuit een ‘worst case’- bespreken we met jou en jouw partner. In deze whitepaper deelt Olaf ten Hoopen alvast vijf mogelijke uitkomsten van de Liefdestest. Uitkomsten die we in de praktijk veel hebben gezien. Doe er jouw voordeel mee!

Vul hieronder jouw e-mailadres in en ontvang de whitepaper: 5 mogelijke uitkomsten van de Liefdestest.

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de privacy policy van Moore MTH.