Zoeken op

Zoeken op

Alles

Werken bij Moore MTH

De Academy

Werken bij Moore MTH is ook werken aan de ontwikkeling van je eigen talenten en vaardigheden. Aan de hand van een persoonlijk plan bespreken we samen je wensen, behoeften en capaciteiten vast. Onze Academy vormt de paraplu waaronder alles rondom leren en ontwikkelen samenkomt.

Met deze programma’s ontwikkel je je niet alleen tot expert in je vakgebied, maar ontwikkel je ook jezelf als persoon. Breid jouw kennis en vaardigheden uit in overeenstemming met de strategische speerpunten, wettelijke verplichtingen en individuele- en teambehoeften.

Werken bij Moore MTH
De academy

Visie

Bij Moore MTH geloven we dat leren vooral gebeurt tijdens het werken. We vinden het belangrijk om het duurzame leer- en verandervermogen van onze medewerkers te ontwikkelen. Door een persoonlijk plan op te stellen helpen wij jou bij het organiseren van het leren.

Bepaal zelf je eigen weg

Doorgroeien, je praktijkstage lopen, ontwikkelingstrajecten volgen: bij Moore MTH kan het allemaal! We bekijken wat bij jouw persoonlijke en professionele groei past en op basis daarvan bepaal jij je eigen weg. Tevens heb je een half jaar na je indiensttreding bij Moore MTH een loopbaangesprek met onze HRD adviseur waarin je ontwikkeling wordt besproken.

Je AA of RA titel behalen

Als je studeert voor je RA of AA titel ben je verplicht om een driejarige praktijkstage te volgen. Deze stage kun je bij Moore MTH afleggen. Je bent gewoon in dienst bij Moore MTH en krijgt persoonlijke begeleiding van je mentor gedurende de praktijkopleiding. Voor de praktijkstage kan je je aanmelden via het stagebureau van SRA of NBA.

En verder

Naast de mogelijkheid om je RA of AA titel te behalen bij Moore MTH bieden we ook specifieke ontwikkelingstrajecten zoals management developmenttrajecten, Moore MTH Young en meerdaagse courses. Zo vinden jaarlijks Summercourses, Fallcourses en Wintercourses plaats. Dit zijn meerdaagse vaktechnische opleidingen voor de Permanente Educatie (PE). Tijdens deze dagen worden meerdere cursussen gegeven en kun je deelnemen aan workshops.

MTH Academy

MTH Academy is de paraplu waar alles rondom leren en ontwikkelen samenkomt. Volg bijvoorbeeld je jaarlijkse cursussen, voor een periode van 5 jaar. In deze cursussen leer je over de Moore MTH werkmethodieken, fiscale aspecten in de samenstel en neem je deel aan diverse vaardigheidstrainingen.

De voordelen nog even op een rijtje

Meer weten over onze Moore MTH cultuur óf over onze arbeidsvoorwaarden? Of zoek je gelijk naar een van onze vacatures?