Zoeken op

Zoeken op

Alles

Dienst

Accountancy

Op de cijfers moet je kunnen vertrouwen, zo kan jij op het juiste moment bijsturen.

Als ondernemer hou je veel ballen in de lucht. Wij vangen er graag een aantal voor je af, zodat jij je handen vrij hebt om te ondernemen. Als toegewijd accountant denken we actief mee over bedrijfsrisico’s, rendement en jouw ondernemersstrategie.

Accountancy

Wat speelt er?

Als klein bedrijf heb je mogelijk te maken met koop of huur van een bedrijfspand, daar hoort ook de juiste administratie bij. Als je bedrijf groeit, krijg je te maken met een accountantscontrole of een bedrijfspand. Bij een groot bedrijf neemt gespecialiseerd personeel belangrijke taken uit handen van de ondernemer, maar hoe houd je genoeg grip op het overzicht? In de wereld van NGO’s en non-profit organisaties, spelen andere vragen dan in commerciële bedrijven. Zo willen investeerders en andere stakeholders goede informatie over de stand van zaken. Ook als je een Nederlands bedrijf bent dat internationaal wil ondernemen, kunnen wij je helpen.

Inzicht in bedrijfsvoering

Als ondernemer ben je verplicht een gedegen bedrijfsadministratie te voeren. Hiermee worden sterke en zwakke plekken in de bedrijfsvoering direct zichtbaar en kun je snel reageren op veranderingen. Onze specialisten helpen je graag bij het opstellen, beheren en interpreteren van de administratie. Ook geven we jou als ondernemer of directeur inzicht over hoe je jouw persoonlijke doelen voor de toekomst kunt waarmaken.

Eenvoudig online boekhouden

Natuurlijk kunnen we je helpen met de administratie. moni is dé persoonlijke online controller, die je kunt zien als jouw financiële afdeling. Je kunt ook de gegevens zelf online verwerken via ons online klantportaal MTH Direct.

Financiële verantwoording

Naast het voeren van een administratie geef je de resultaten weer in een jaarrekening. De jaarrekening vormt de financiële verantwoording van het bedrijf en bevat belangrijke informatie voor jou, maar ook voor de bank en de Belastingdienst. Wij stellen de jaarrekening samen, beoordelen het en verzorgen indien nodig ook de controle. Dankzij recente technologische ontwikkelingen zoals XBRL/SBR, kunnen wij de jaarrekening nog efficiënter versturen naar de bank, de Belastingdienst en Kamer van Koophandel.

Tussentijdse rapportage en advies

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk kansen benutten. Daarom kijken we niet alleen achteraf naar de prestaties. Via tussentijdse rapportages en exploitatie- en liquiditeitsprognoses houden we continu de vinger aan de pols, zodat je tijdig kunt bijsturen als dat nodig is. We adviseren je graag over de toekomst van het bedrijf.