Zoeken op

Zoeken op

Alles

Accountancy Almere

Een eigen onderneming starten kan ontzettend spannend en uitdagend zijn. Actief meebouwen en voortvarend meegroeien is vanaf het eerste moment de doelstelling geweest van ons accountantskantoor in Almere. Ondersteunen bij de financiële zaken van onze cliënten en actief meedenken in bedrijfsstrategieën is iets wat wij graag doen bij Moore MTH.

Accountancy
Moore MTH Almere

Moore MTH accountants in Almere

Het is elke dag weer fascinerend om vanuit onze full-service accountants- en adviesorganisatie een bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van onze cliënten. Het lokale bedrijfsleven vormt de hoofdmoot van onze klantenkring; een mix van jonge ondernemers met pioniersgeest en gerenommeerde bedrijven die naar Almere verhuisden om hun expansie verder vorm te geven.

Direct contact of teruggebeld worden door één van onze adviseurs?

Persoonlijk advies van een boekhouder in Almere

Op zoek naar direct persoonlijk advies van een accountant of boekhouder in Almere? Wij heten je graag welkom op ons kantoor aan de Verkerkerstraat 6 in Almere. Kom in contact met bijvoorbeeld een accountant, personeelsadviseur, BTW specialist of belastingadviseur! Wij helpen je graag. 

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant?

Een boekhouder en accountant houden ze beide bezig met de administratie voor ondernemers. Een boekhouder richt zich op kleinere ondernemers en een accountantskantoor bedient meestal grotere bedrijven.

Wat kost een accountant?

De kosten van een accountant zijn erg afhankelijk van de complexiteit van jouw vraagstuk en de benodigde expertise van de accountant. Heb je een vraag en wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend voorstel. Wij staan voor je klaar.

Wanneer heb je een accountant nodig?

Een bedrijf met meer dan 50 medewerkers, een netto-omzet die hoger dan 12 miljoen euro of een balanstotaal dat groter is dan 6 miljoen euro, is volgens de wet controleplichtig. Dit betekent dat de jaarrekening van het bedrijf moet worden gecontroleerd door een erkende accountant.

Het adres van ons accountantskantoor in Almere

Versterkerstraat 6
1322 AP Almere
+31 36 534 48 62
[email protected]

Plan je route