Zoeken op

Zoeken op

Alles

Accountancy Assen

Als je een eigen onderneming gaat starten zijn er veel dingen waar aan gedacht moet worden. De financiële situatie is een voorbeeld daarvan. Actief meedenken in jouw bedrijfsstrategiën en voortvarend met je meegroeien is vanaf het begin al een van onze doelstellingen geweest van ons kantoor in Assen. Wij ondersteunen je graag bij financiële vraagstukken en andere zaken. Ook denken wij graag actief mee met bedrijfsstrategieën.

Accountancy
locatie assen unp

Moore MTH Assen

Met onze enthousiaste en deskundige medewerkers zijn we een full service accountants- en belastingadviesorganisatie in Assen met een sterke focus op advisering van ondernemers in het mkb. Iedere keer is het weer fascinerend om vanuit onze full-service accountants- en adviesorganisatie in Assen een actieve bijdrage te leveren aan de economische groei van onze cliënten. Het bedrijfsleven in de omgeving vormt toch wel de hoofdmoot van onze cliëntenkring.

Direct contact of teruggebeld worden door één van onze adviseurs?

 


Direct persoonlijk advies van een boekhouder in Assen

Als je op zoek bent naar persoonlijk advies van een accountant in Assen, ben je welkom op ons kantoor voor een goed gesprek met een kop koffie. Wij helpen je graag in contact te komen met de juiste dienst. Zo hebben bieden wij advies van accountants, belastingadviseurs, btw-specialisten en andere specialisten!

Accountantskantoor Assen

Ons full-service accountantskantoor in Assen bevindt zich op de Noorderstaete nummer 40 in Assen. Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek. Ook kun je mailen naar [email protected] of kun je bellen naar +31 592 313 203.


Veelgestelde vragen

Wat doet een accountant?

Een accountant in Assen houdt zich voornamelijk bezig met het samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen en financiële overzichten. Moore MTH accountants denken ook actief mee met jouw bedrijfsstrategieën.

Wanneer heb je een accountant nodig?

Een bedrijf met meer dan 50 medewerkers, een netto-omzet die hoger dan 12 miljoen euro of een balanstotaal dat groter is dan 6 miljoen euro, is volgens de wet controleplichtig. Dit betekent dat de jaarrekening van het bedrijf moet worden gecontroleerd door een erkende accountant.

Wat kost een accountant?

De kosten van een accountant zijn erg afhankelijk van de complexiteit van jouw vraagstuk en de benodigde expertise van de accountant. Heb je een vraag en wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend voorstel. Wij staan voor je klaar.

Plan je route