Zoeken op

Zoeken op

Alles

Klein Bedrijf — 1/20 fte

Accountancy

Blijf doen waar je goed in bent, ondernemen

Klanten, medewerkers en andere belanghebbenden bij een organisatie, hechten grote waarde aan de betrouwbaarheid van de organisatie. Maar ook voor jou als ondernemer is het belangrijk om op de cijfers te kunnen vertrouwen, te weten dat de administratie op orde is en op het juiste moment bij te kunnen sturen. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent, ondernemen.

accountancy klein bedrijf

Wat speelt er?

Is nu een goed moment om te investeren, of kan ik beter nog even leasen? Als ik die nieuwe medewerker aanneem, heb ik dan genoeg reserve als de zaken even wat minder gaan? En, hoe zat dat ook al weer met de actuele verplichtingen voor mijn jaarrekening of rittenregistratie Mogelijk heb je te maken met koop of huur van een bedrijfspand, daar hoort ook de juiste administratie bij. Dat betekent niet alleen achterom kijken, maar juist ook vooruit. Zodat je ziet wat er gebeurt in jouw bedrijf en hoe je daarop kunt bijsturen.

Inzicht in bedrijfsvoering

Als ondernemer ben je verplicht een gedegen bedrijfsadministratie te voeren. Hiermee worden sterke en zwakke plekken in de bedrijfsvoering direct zichtbaar en kun je snel reageren op veranderingen. Onze specialisten helpen je graag bij het opstellen, beheren en interpreteren van de administratie. Ook geven we jou als ondernemer of directeur inzicht over hoe je jouw persoonlijke doelen voor de toekomst kunt waarmaken.

Eenvoudig online boekhouden

Natuurlijk kunnen we je helpen met de administratie. moni  is dé persoonlijke online controller, die je kunt zien als jouw financiële afdeling. Je kunt ook de gegevens zelf online verwerken via ons online klantportaal Direct.

Financiële verantwoording

Naast het voeren van een administratie geef je de resultaten weer in een jaarrekening. De jaarrekening vormt de financiële verantwoording van het bedrijf en bevat belangrijke informatie voor jou, maar ook voor de bank en de Belastingdienst. Wij stellen de jaarrekening samen, beoordelen het en verzorgen indien nodig ook de controle. Dankzij recente technologische ontwikkelingen zoals XBRL/SBR, kunnen wij de jaarrekening nog efficiënter versturen naar de bank, de Belastingdienst en Kamer van Koophandel.

Tussentijdse rapportage en advies

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk kansen benutten. Daarom kijken we niet alleen achteraf naar de prestaties. Via tussentijdse rapportages en exploitatie- en liquiditeitsprognoses houden we continu de vinger aan de pols, zodat je tijdig kunt bijsturen als dat nodig is. We adviseren je graag over de toekomst van het bedrijf.

Bedrijfsfinanciering

Betrouwbare en inzichtelijke cijfers geven je toegang tot de kapitaalmarkt. Heb je een bedrijfsfinanciering nodig? Met de bancaire jaarrekening van Moore MTH voldoe je aan de gewijzigde spelregels van de bank per 1 april 2010, zodat financiering tegen gunstige voorwaarden mogelijk blijft.

Compliance & assurance

Ook wanneer je (nog) niet te maken hebt met de wettelijke controle, kan het zinvol zijn een controle accountant mee te laten kijken. Heb je te maken met investeerders of een (internationaal) moederbedrijf, dan geeft dat hen extra zekerheid over de financiële positie van je bedrijf.

Wij weten de weg!

Wil je inzicht in sterke en zwakke punten in de bedrijfsvoering, advies bij het nemen van investeringsbeslissingen of het rendement verbeteren? Neem contact op met een adviseur van een vestiging in de buurt. Wij helpen jou met al je accountancy vragen als klein bedrijf.

Kennismaken met een accountant?

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Sascha Hollestelle MSc RA
Adviseur MKB

Jouw organisatie

Hoe ziet jouw bedrijf eruit?

Kies jouw organisatietype voor meer informatie, speciaal geselecteerd voor jou.

Neem direct contact op
1/20 fte

Blijf doen waar je goed in bent, ondernemen

Klein Bedrijf
20/50 fte

Wat je bereikt met dromen, durven en doen

Middelgroot Bedrijf
Groot bedrijf figurant
50+ fte

Blijven groeien en ondernemen met plezier

Groot Bedrijf
Non-profit

Samen voor maatschappelijk belang

Non-profit
International

Wherever your business takes you

International