Zoeken op

Zoeken op

Alles

Non Profit

Accountancy

Samen voor maatschappelijk belang

Klanten, medewerkers en andere belanghebbenden bij een organisatie, hechten grote waarde aan de betrouwbaarheid van de organisatie. Natuurlijk geldt dat ook voor de NGO’s en non-profit sector. Voor jou als ondernemer is het belangrijk om op de cijfers te kunnen vertrouwen, te weten dat de administratie op orde is en op het juiste moment bij te kunnen sturen. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent; ondernemen.

team meeting openbare ruimte

Wat speelt er?

In de wereld van NGO’s en non-profit organisaties, spelen andere vragen dan in commerciële bedrijven. Hoe houd je overzicht in een groeiende organisatie, welke verplichtingen heb je in de bedrijfsvoering en administratie? Investeerders en andere stakeholders willen goede informatie over de stand van zaken. Misschien heb je ook te maken met accountantscontrole of een bedrijfspand. Accountancy en administratie betekent niet alleen achterom kijken, maar juist ook vooruit. Zodat je ziet wat er gebeurt in jouw organisatie en hoe je daarop kunt bijsturen.

Inzicht in bedrijfsvoering

Als ondernemer ben je verplicht een gedegen bedrijfsadministratie te voeren. Hiermee worden sterke en zwakke plekken in de bedrijfsvoering direct zichtbaar en kun je snel reageren op veranderingen. Onze specialisten helpen je graag bij het opstellen, beheren en interpreteren van de administratie. Ook geven we jou als ondernemer of directeur inzicht over hoe je jouw persoonlijke doelen voor de toekomst kunt waarmaken.

Eenvoudig online boekhouden

Natuurlijk kunnen we je helpen met de administratie. moni is dé persoonlijke online controller, die je kunt zien als jouw financiële afdeling. Je kunt ook de gegevens zelf online verwerken via ons online klantportaal Moore MTH Direct.

Financiële verantwoording

Naast het voeren van een administratie geef je de resultaten weer in een jaarrekening. De jaarrekening vormt de financiële verantwoording van het bedrijf en bevat belangrijke informatie voor jou, maar ook voor de bank en de Belastingdienst. Wij stellen de jaarrekening samen, beoordelen het en verzorgen indien nodig ook de controle. Dankzij recente technologische ontwikkelingen zoals XBRL/SBR, kunnen wij de jaarrekening nog efficiënter versturen naar de bank, de Belastingdienst en Kamer van Koophandel.

Tussentijdse rapportage en advies

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk kansen benutten. Daarom kijken we niet alleen achteraf naar de prestaties. Via tussentijdse rapportages en exploitatie- en liquiditeitsprognoses houden we continu de vinger aan de pols, zodat je tijdig kunt bijsturen als dat nodig is. We adviseren je graag over de toekomst van het bedrijf, bijvoorbeeld met hulp van Moore MTH prognose.

Bedrijfsfinanciering

Betrouwbare en inzichtelijke cijfers geven je toegang tot de kapitaalmarkt. Heb je een bedrijfsfinanciering nodig? Met de bancaire jaarrekening van Moore MTH voldoe je aan de gewijzigde spelregels van de bank per 1 april 2010, zodat financiering tegen gunstige voorwaarden mogelijk blijft.

Wij weten de weg!

Wil je inzicht in sterke en zwakke punten in de bedrijfsvoering, advies bij het nemen van investeringsbeslissingen of het rendement verbeteren? Neem contact op met een adviseur van een vestiging in de buurt.

Kennismaken met een accountant?

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Sascha Hollestelle MSc RA
Adviseur MKB

Jouw organisatie

Hoe ziet jouw bedrijf eruit?

Kies jouw organisatietype voor meer informatie, speciaal geselecteerd voor jou.

Neem direct contact op
1/20 fte

Blijf doen waar je goed in bent, ondernemen

Klein Bedrijf
20/50 fte

Wat je bereikt met dromen, durven en doen

Middelgroot Bedrijf
Groot bedrijf figurant
50+ fte

Blijven groeien en ondernemen met plezier

Groot Bedrijf
Non-profit

Samen voor maatschappelijk belang

Non-profit
International

Wherever your business takes you

International