Zoeken op

Zoeken op

Alles

Audit Amsterdam

Als controlerend accountant geven wij je inzicht in de cijfers van je onderneming en helpen wij jou bij het behalen van jouw doelstellingen. Wil je in de omgeving van Amsterdam een audit laten uitvoeren voor je bedrijf? Bij Moore MTH ben je dan aan het juiste adres! Onze deskundige auditors brengen de risico’s in kaart en leveren daarbij een advies op maat, zodat jij kwalitatief aan je organisatiedoelen kunt werken. We hebben jarenlang ervaring in het uitvoeren van audits en assurance-werkzaamheden, zodat jij kunt vertrouwen op je cijfers.

Kennismaken met audit
Moore MTH Amsterdam

Assurance diensten in Amsterdam

Verschillende stakeholders zoals de aandeelhouders, de Belastingdienst en de banken, moeten erop vertrouwen dat de jaarrekening van de onderneming eerlijk en correct is opgesteld. Deze garantie kunnen ze alleen krijgen door een onafhankelijke partij in te zetten, zoals Moore MTH Amsterdam, voor de controle en assurance diensten. De financiële verslaggeving die hieruit vloeit wordt gerapporteerd en voorzien van advies op maat. Hierdoor worden risico’s in kaart gebracht en wordt het doorvoeren van verbeteringen voor bedrijfsprocessen vereenvoudigd.

Accountantscontrole: kwaliteit en zekerheid

Bij Moore MTH Amsterdam is het mogelijk om verschillende soorten audits aan te vragen en uit te laten voeren. Welke audit je nodig hebt, hangt af van de grootte van de onderneming, de wet- en regelgeving en de wensen vanuit het bedrijf zelf. De meest bekende is de verplichte accountantscontrole voor bedrijven die middelgroot zijn of groter. Wat de reden ook mag zijn, bij ons kun je uitgaan van kwaliteit en zekerheid bij onze controlewerkzaamheden.

Direct contact met een auditor in Amsterdam

Wil je graag in contact komen met een auditor in Amsterdam? Vul het formulier in en kom direct in contact met een van onze deskundige specialisten. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam aan de Kraanspoor 16, voor een kennismaking en een vrijblijvend gesprek. Naast auditing en assurance, kun je bij ons ook terecht met andere juridische uitdagingen. Bekijk al onze diensten of neem onderstaand direct contact op!

Neem contact op met een van onze adviseurs

 

 

Veelgestelde vragen

Wat is een audit?

Een audit is een controleproces die wordt uitgevoerd door een auditor. In sommige gevallen is het uitvoeren van een audit verplicht. Naar aanleiding van de controlewerkzaamheden, wordt in kaart gebracht of een organisatie voldoet aan de verwachte normen en eisen. Een bewijs hiervan wordt meegeleverd door middel van een rapportage met een advies.

Wat doet een auditor?

Een auditor controleert organisaties aan het voldoen van specifieke normeisen, voorwaarden en wet- regelgevingen. Voorbeelden hiervan zijn het analyseren van de financiële situatie, interne bedrijfsprocessen en het in kaart brengen van risico’s. Bij Moore MTH Amsterdam kun je vertrouwen op een deskundig onafhankelijk onderzoek, met advies op maat.

Wat is het verschil tussen een interne en externe audit?

Het grootste verschil tussen de twee audits, is het doel. Een interne audit richt zich op onderdelen binnen de bedrijfsprocessen. Een externe audit laat aan de buitenwereld zien dat zij voldoen aan de gestelde eisen, voorwaarden en wet- en regelgeving.

Plan je route