Zoeken op

Zoeken op

Alles

Audit Assen

Als ondernemer of directeur wil je graag inzicht hebben in de financiële bedrijfsvoering van je onderneming. Onze ervaren auditors helpen jou graag om grip te krijgen op de cijfers van je onderneming. Niet alleen helpen ze jou om alle risico’s in kaart te brengen maar ook geven ze jou graag advies op maat.

Audit
locatie assen unp

Accountantscontrole: zekerheid en kwaliteit

Om er zeker van te zijn dat de cijfers van jouw jaarrekening correct zijn gerapporteerd, voeren wij een accountantscontrole uit. Onze accountants leggen hun bevindingen vast in een controleverklaring zodat jij inzicht hebt in hoe jouw onderneming ervoor staat. Afhankelijk van de omvang van jouw onderneming is dit in sommige gevallen ook verplicht. Moore MTH Assen is helpt jou graag als onafhankelijke controlepartner bij het verkrijgen van inzicht in eventuele bedrijfsrisico’s en ondersteunt je graag bij het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen.

Assurance diensten in Assen

Weten hoe jouw onderneming presteert is niet alleen noodzakelijk voor jou als ondernemer of directeur, ook jouw aandeelhouders én partijen zoals de Belastingdienst of banken hebben daar baat bij. Als je weet hoe je ervoor staat kun je inspelen op kansen voor jouw onderneming en tijdig bijsturen wanneer dat nodig is. Het is belangrijk dat de cijfers kloppen. Daarom is het goed om jouw jaarrekening te laten controleren door een ervaren accountant. Bij Moore MTH Assen verzorgen wij graag jouw financiële audit en controlewerkzaamheden. Zo kun jij je richten op waar jouw kracht ligt: ondernemen.

Direct contact met een auditor in Assen

Ben je op zoek naar een onafhankelijke partner voor de controle van jouw jaarrekening? Neem dan gerust contact op met één van onze auditors in Assen. Een specialist van Moore MTH Assen neemt dan contact met je op om een afspraak in te plannen. We heten je graag welkom bij ons op kantoor in Assen aan de Noorderstaete 40. Bij ons kun je terecht voor een audit, maar ook voor andere financiële en fiscale vraagstukken kun je bij ons terecht. Bekijk al onze diensten of neem direct contact met ons op!

Contact opnemen

 

Wat is een audit?

Een audit is een controleonderzoek van een organisatie of specifieke onderdelen ervan. Deze wordt uitgevoerd door een auditor, die vervolgens de uitkomsten rapporteert en voorziet van een passend advies. In deze rapportage zal blijken of er voldaan wordt aan de desbetreffende norm en waar er nog kansen liggen.

Wat doet een auditor?

Een auditor voert controles uit bij organisaties op intern- en/of extern vlak. Zo worden onder andere interne bedrijfsprocessen geanalyseerd, gekeken naar de financiële situatie en worden eventuele risico’s in kaart gebracht. Moore MTH Assen voert onafhankelijke controlewerkzaamheden uit en voorziet deze van een advies op maat.

Wat is het verschil tussen interne en externe audit?

Het verschil tussen een interne audit en een externe audit zijn de specifieke eisen, voorwaarden en wet- en regelgevingen waaraan voldaan moet worden. Een interne audit onderzoekt de norm van meerdere onderdelen binnen bedrijfsprocessen. Een externe audit onderzoekt of de organisatie aantoonbaar is naar de buitenwereld toe.

Plan je route