Zoeken op

Zoeken op

Alles

Audit Meppel

Bij Moore MTH Meppel kun je een audit laten uitvoeren ter controle van de jaarrekening van je onderneming. Hiermee worden alle risico’s in kaart gebracht, waardoor je kwalitatief kunt werken aan het behalen van de organisatiedoelstellingen. Onze deskundige auditors hebben jarenlange werkervaring in het uitvoeren van audits en andere assurance diensten, waardoor je bij ons altijd kunt rekenen op professionele dienstverlening en deskundig advies op maat.

Meer over audit
Moore MTH Meppel

Verplichte accountantscontrole: persoonlijk advies

Verschillende belangenpartijen, zoals de aandeelhouders, de Belastingdienst en banken moeten erop kunnen vertrouwen dat de jaarrekening van jouw bedrijf correct en eerlijk is opgesteld. Daarom kan het handig zijn om een audit te laten uitvoeren door een onafhankelijk accountantskantoor. Dit wordt ook wel de accountantscontrole genoemd en deze moet uitgevoerd worden voor ondernemingen die voldoen aan bepaalde omvangscriteria. Naast het controleren van de jaarrekening kan Moore MTH Meppel je ook helpen bij het inventariseren van jouw bedrijfsrisico’s en je ondersteunen bij het verbeteren van jouw bedrijfsprocessen.

Assurance diensten in Meppel

Bij Moore MTH Meppel is het mogelijk om verschillende soorten audits aan te vragen en uit te laten voeren. Welke audit je nodig hebt, hangt af van de grootte van de onderneming, de wet- en regelgeving en de wensen vanuit jouw bedrijf zelf. De financiële verslaggeving die hieruit volgt wordt gerapporteerd en voorzien van advies op maat. Wat de reden ook mag zijn, bij ons kun je uitgaan van zekerheid met een persoonlijk advies bij onze controlewerkzaamheden. Zo kun je aan de slag met het verbeteren van jouw bedrijfsprocessen en het behalen van jouw doelstellingen.

Direct contact met een auditor in Meppel

Graag in contact komen met een auditor in Meppel? Vul dan het formulier in en kom direct in contact met één van onze ervaren professionals. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Meppel aan de Blankenstein 230, voor een kennismaking en een vrijblijvend gesprek. Naast auditing en assurance, kun je bij ons ook terecht met andere financiële uitdagingen. Bekijk al onze diensten of neem via het formulier hieronder direct contact op.

Neem contact op met een adviseur

 

 

Veelgestelde vragen

Wat is een audit?

Een audit is een controle van een organisatie dat bestaat uit verschillende soorten en onderdelen. Sommige audits zijn verplicht en dienen periodiek af te worden genomen. Een auditor analyseert de organisatie/specifieke onderdelen en brengt verslag uit of er aan de desbetreffende norm wordt gedaan. Hier zit een passend advies aan verbonden.

Wat doet een auditor?

Een auditor voert verschillende controles uit bij organisaties, om te controleren of zij voldoen aan de geëiste normen, voorwaarden en wet- en regelgevingen. Dit kunnen zowel interne- als externe controles zijn, zoals het analyseren van de financiële status en de bedrijfsprocessen, waarmee risico’s in kaart worden gebracht. Moore MTH Meppel is hierin je onafhankelijke partner, met een deskundig advies op maat.

Wat is het verschil tussen interne en externe audit?

Het verschil tussen een interne- en een externe audit is een andere focus. Waar een interne audit zich richt op de norm van de interne bedrijfsprocessen, focust een externe audit op wet- en regelgeving en hoe het bedrijf zich aantoonbaar maakt.

Plan je reis