Zoeken op

Zoeken op

Alles

Audit Steenwijk

Een audit laten uitvoeren op de cijfers van je onderneming doe je bij Moore MTH Steenwijk. Werk aan het behalen van je bedrijfsdoelen door overzicht te hebben op alle risico’s. Wij brengen de risico’s in kaart door middel van onze audits. Door de jarenlange ervaring van onze auditors kun je bij ons rekenen op deskundig advies en dienstverlening die op maat gericht is voor jouw situatie.

Audit
Moore MTH Steenwijk

Accountantscontrole: zekerheid en kwaliteit

De auditors van Moore MTH Steenwijk kunnen verschillende soorten audits uitvoeren. Voor elke situatie waarin een onderneming zich kan bevinden, hebben wij een gepaste audit die uitgevoerd kan worden. De omvang van het bedrijf, de eisen vanuit het bedrijf en de geldende regelgevingen zijn factoren die allemaal een rol spelen bij de bepaling en uitvoering van de audit. Onze auditors houden dan ook rekening met deze factoren om jou te kunnen voorzien van een kwalitatieve audit. Bij Moore MTH Steenwijk kun je rekenen op zekerheid en kwaliteit!

Belangrijk!
Een accountantscontrole is verplicht wanneer je onderneming geclassificeerd wordt als een middelgroot bedrijf of groot bedrijf

Assurance diensten in Steenwijk

De Belastingdienst, banken en aandeelhouders willen garantie dat de gepresenteerde jaarrekeningen naar waarheid zijn vastgelegd en de correcte cijfers bevatten. Zij willen vertrouwen op de opgeleverde rapporten. Deze garantie kun je ze bieden door de inschakeling van een onafhankelijke partij, zoals Moore MTH in Steenwijk.

Middels het rapporteren van financiële verslaggevingen leveren wij advies op maat. Door de risico’s, aan de hand van de verslaggevingen in kaart te brengen, kunnen bedrijfsprocessen vervolgens verbeterd worden. Onze specialisten helpen je graag bij dit proces!

Direct contact met een auditor in Steenwijk

Vul het contactformulier in als je in contact wilt komen met een auditor in Steenwijk. Een specialist van Moore MTH Steenwijk zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Voor een kennismaking en een vrijblijvend gesprek heten we je graag welkom bij ons op kantoor in Steenwijk aan de Lindehof 12. Je kunt bij ons terecht voor een audit, belastingadvies, maar ook voor andere fiscale vraagstukken kun je ons inschakelen. Bekijk al onze diensten of neem direct contact met ons op!

Neem contact op met één van onze adviseurs

 

 

Veelgestelde vragen


Wat is een audit?

Een audit is een controleonderzoek van een organisatie of specifieke onderdelen ervan. Deze wordt uitgevoerd door een auditor, die vervolgens de uitkomsten rapporteert en voorziet van een passend advies. In deze rapportage zal blijken of er voldaan wordt aan de desbetreffende norm en eisen van het soort audit dat wordt afgenomen.

Wat doet een auditor?

Een auditor voert controles uit bij organisaties op intern- en/of extern vlak. Zo worden onder andere interne bedrijfsprocessen geanalyseerd, gekeken naar de financiële situatie en worden eventuele risico’s in kaart genomen. Moore MTH Steenwijk voert onafhankelijke controlewerkzaamheden uit en voorziet deze met een advies op maat.

Wat is het verschil tussen interne en externe audit?

Het verschil tussen een interne audit en een externe audit zijn de specifieke eisen, voorwaarden en wet- en regelgevingen waaraan voldaan moet worden. Een interne audit onderzoekt de norm van meerdere onderdelen binnen bedrijfsprocessen. Een externe audit onderzoekt of de organisatie aantoonbaar is naar de buitenwereld toe.

Plan je route