Zoeken op

Zoeken op

Alles

Dienst

Belastingadvies

Als je de zaken op fiscaal gebied goed voor elkaar hebt, profiteer je maximaal van het bedrijfsresultaat.

Continu veranderende belastingwetten en –regels maken het lastig voor je om op de hoogte te blijven. Wij volgen de fiscale ontwikkelingen op de voet en vertalen deze wijzigingen naar je persoonlijke situatie. Zowel privé als voor het bedrijf. Omdat wij jouw belangen behartigen, treden we graag voor je op als gesprekspartner met de Belastingdienst.

Belastingadvies

Fiscale zaken goed op orde

Als ondernemer heb je te maken met veel soorten belastingen, waarschijnlijk niet het meest favoriete onderdeel bij het runnen van je bedrijf. Toch profiteer je maximaal van je bedrijfsresultaat als de zaken op fiscaal gebied ook goed op orde zijn. Wij verzorgen dat graag en goed, daar kun je op vertrouwen.

Wat speelt er?

Of je nu een eenmanszaak hebt of werkt vanuit verschillende BV’s, je belastingen wil je goed geregeld hebben. Je juridische structuur heeft grote fiscale gevolgen voor jouw bedrijf. Naarmate je onderneming groeit, krijg je andere vragen over belasting. Bij grotere bedrijven gaan belastingvragen vaak over borging en controle. De non-profit sector is natuurlijk bijzonder, ook als het gaat om belastingen. Er zijn vaak vragen over de belastingvrijstelling. Ook zien we vragen over detachering en uitleen van personeel. Hoe werkt dat fiscaal? Ook als je een Nederlands bedrijf bent dat internationaal wil ondernemen, kunnen wij je helpen.

De belangen voorop

Omdat wij jouw belangen behartigen, treden we graag voor je op als gesprekspartner met de Belastingdienst. Dit kan zijn door constructief overleg voorafgaand aan beslissingen, maar ook achteraf door het aantekenen van bezwaar of beroep tegen onjuiste beslissingen van de Belastingdienst. Door onze uitgebreide ervaring kun je samen met ons jouw recht halen door procedures te voeren bij de rechtbank, het gerechtshof of de Hoge Raad.

Zorg voor zaken

Continu veranderende belastingwetten en –regels maken het lastig voor je om op de hoogte te blijven. Wij volgen de fiscale ontwikkelingen op de voet en vertalen deze wijzigingen naar je persoonlijke situatie. Zowel privé als voor het bedrijf. Hiervoor hebben we ook specialisten op het gebied van btw en loonheffing in huis.

Je wilt dat de financiële toekomst van het gezin en bedrijf gewaarborgd is. Wij adviseren je daarom graag over alle aspecten van bedrijfsopvolging en bedrijfsoverdracht, financiële planning en de continuïteit van gezin en bedrijf. Een zorg en verantwoordelijkheid die we met je delen.

Aangiften online versturen

Wij verzorgen alle aangiften. Via ons online klantportaal Moore MTH Direct kun je aangiften eenvoudig zelf versturen naar de Belastingdienst. Regel je de zaken graag in goede harmonie met de Belastingdienst, dan kun je je aansluiten bij het door ons met de Belastingdienst gesloten Convenant Horizontaal toezicht. Aangiften krijgen dan het stempel ‘gewoon goed’. Hierdoor krijg je snel zekerheid en duidelijkheid.

Moore MTH liefdestest

Als ondernemer knok je dagelijks voor het bedrijf. Je gezin profiteert daarvan. Uit liefde voor gezin en bedrijf is het goed om eens stil te staan bij wat je daarmee achterlaat mocht jij wegvallen. Bij onze liefdestest brengt een adviseur de financiële situatie na overlijden volledig in beeld en adviseert je over de persoonlijke situatie. Zo weet je of dierbaren ook financieel in balans blijven als je er niet meer bent.

Moore MTH parachutetest

Als ondernemer benut je kansen die zich voordoen. Daarmee neem je iedere dag risico’s, dat hoort nu eenmaal bij ondernemen. Met een goede parachute kun je jezelf beschermen bij een vrije val. Doe samen met jouw Moore MTH adviseur de parachutetest en kijk of jij de best mogelijke parachute bij je hebt; een goed functionerende juridische structuur waarvan je weet hoe je ermee moet omgaan.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Belastingadvies? Bekijk dan ons uitgebreide kennisdocument. Hier lees je meer over belastingaangiften, estate planning en financiële planning.