Zoeken op

Zoeken op

Alles

Corporate finance Almere

Een bedrijfsovername is een complex proces. Moore MTH Almere begeleidt jou in het totale proces van bedrijfsovername. Als je een bedrijf gaat kopen of verkopen zijn er veel aspecten waar je op moet letten. Denk aan de financieringsmogelijkheden, bedrijfswaardering en wet- en regelgeving. Moore MTH Almere is graag jouw sparringpartner en gaat samen met jou voor het beste resultaat.

Moore MTH Almere

Corporate finance advies

Ongeacht de fase waarin jouw onderneming zit, Moore MTH Almere staat je bij. Wat is je belangrijkste doel bij een bedrijfsoverdracht? Welke papieren moet je op orde hebben? Als het gaat om het verkoopklaar maken van jouw organisatie, zijn er tal van aandachtspunten. De reden om een bedrijf te kopen of verkopen kan heel divers zijn en je tijdig en goed voorbereiden is essentieel. Advies van een overnameadviseur is daarom onmisbaar. Bij Moore MTH Almere helpen wij je bij het stroomlijnen van het hele aankoopproces. Wij hebben alle specialisten in huis om jouw overname tot een succes te maken.

Begeleiding bij een bedrijfsovername in Almere

De adviseurs van Moore MTH Almere behoeden je voor de valkuilen tijdens een bedrijfsovername en streven samen met jou naar de best mogelijke resultaten. Of je nu in een verkoop- of koopproces zit, het een management buy-in of buy-out is, onze ervaren specialisten staan voor je klaar. Of het nu gaat om zaken als: de onderhandelingen, het boekenonderzoek, de financiering en/of contractuele vastleggingen, wij helpen je graag op weg.

Direct contact met een corporate finance adviseur

In contact komen met een corporate finance adviseur in Almere? Vul dan onderstaand contactformulier in. Een contactpersoon van Moore MTH Almere zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. We heten je graag welkom, voor een kennismaking en een vrijblijvend gesprek, bij ons op kantoor in Almere aan de Versterkerstraat 6. Je kunt bij ons terecht voor corporate finance diensten, maar ook voor andere diensten zoals accountancy kun je ons inschakelen. Bekijk al onze diensten of neem contact met ons op!

Neem contact op

 

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het verkoopproces van een bedrijf?

Een verkoopproces is altijd maatwerk. Dit betekent dat de duur van het proces per geval verschilt. Voor zowel de kopende als verkopende partij is het van belang dat alle aspecten rondom een bedrijfsovername goed worden onderzocht. Een bedrijfsovername is een zorgvuldig en intensief proces waar je als ondernemer doorgaans naartoe groeit. Wil je meer weten over wat er komt kijken bij het verkoopproces? Neem dan contact met ons op.

Welke kosten komen er bij een bedrijfsovername kijken?

Elke situatie rondom een bedrijfsovername is anders, waardoor er veel specialistisch maatwerk aan te pas komt. Afhankelijk van het soort traject, de behoeften vanuit de kopende en verkopende partij en de wijze waarop de onderneming is ingericht, wordt er een overdrachtsplan gemaakt. Ook is het gebruikelijk dat er specialisten vanuit andere disciplines worden betrokken bij het proces, denk hierbij aan een accountant, jurist of fiscalist. Neem vrijblijvend contact op met Moore MTH Almere voor meer informatie over het proces en de kosten.

Wat betekent due diligence?

Due diligence betekent ‘zorgvuldigheid’ en staat bij bedrijfsovernames voor het boekenonderzoek. De koper van een bedrijf heeft hier recht op. Het boekenonderzoek omvat meestal de contracten van de onderneming, de administratie, fiscale zaken, grondonderzoek en meer. Dit is afhankelijk van wat er is afgesproken tussen de koper en verkoper. Moore MTH Almere ondersteunt je bij dit proces.

Plan je route

Versterkerstraat 6
1322 AP Almere
+31 36 534 48 62
[email protected]