Zoeken op

Zoeken op

Alles

Corporate finance Amersfoort

Een onderneming kopen of verkopen? De specialisten van Moore MTH Amersfoort begeleiden je graag bij het gehele proces van een bedrijfsovername. Als het gaat om bedrijfsovernames is het belangrijk dat alle opties bekend zijn en dat de waardebepaling juist is.

Moore MTH amersfoort

Begeleiding bij een bedrijfsovername

Moore MTH Amersfoort is dé sparringpartner als het gaat om bedrijfsovernames. Wij behoeden je voor valkuilen en zullen samen met jou streven naar het best mogelijke resultaat. Onze corporate finance specialisten begeleiden jou bij koop, verkoop, management buy-out of management buy-in. Hierbij verzorgen wij onder andere de waardering, de onderhandelingen, het boekenonderzoek, de financiering en de contractuele vastlegging van de bedrijfsovername. Voor al je vragen rondom het kopen of verkopen van je onderneming kun je bij ons terecht.

Corporate finance advies voor elk bedrijf

Of je nu een klein of groot bedrijf gaat kopen of verkopen, in elke fase van je ondernemersreis staat Moore MTH je bij. Aan welke eisen moet je voldoen? Weet je al wat de financieringsopties zijn? Bezit je over de juiste papieren en informatie? Een internationaal bedrijf overnemen vanuit Nederland? Ook dit is iets waar Moore MTH Amersfoort je bij kan helpen.

Direct contact met een corporate finance adviseur in Amersfoort

Als je graag in contact wil komen met een corporate finance adviseur in Amersfoort, vul dan onderstaand contactformulier in. Een specialist van Moore MTH Amersfoort zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. We heten je graag welkom, voor een kennismaking en een vrijblijvend gesprek, bij ons op kantoor in Amersfoort aan de Databankweg 32c. Je kunt bij ons terecht voor corporate finance diensten, maar ook voor andere fiscale vraagstukken kun je ons inschakelen. Bekijk al onze diensten of neem contact met ons op!

Neem contact op

 

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het verkoopproces van een bedrijf?

Een verkoopproces is altijd maatwerk. Dit betekent dat de duur van het proces per geval verschilt. Voor zowel de kopende als verkopende partij is het van belang dat alle aspecten rondom een bedrijfsovername goed worden onderzocht. Een bedrijfsovername is een zorgvuldig en intensief proces waar je als ondernemer doorgaans naartoe groeit. Wil je meer weten over wat er komt kijken bij het verkoopproces? Neem dan contact met ons op.

Wat betekent due diligence?

Due diligence betekent ‘zorgvuldigheid’ en staat bij bedrijfsovernames voor het boekenonderzoek. De koper van een bedrijf heeft hier recht op. Het boekenonderzoek omvat meestal de contracten van de onderneming, de administratie, fiscale zaken, grondonderzoek en meer. Dit is afhankelijk van wat er is afgesproken tussen de koper en verkoper. Moore MTH Amersfoort ondersteunt je bij dit proces.

Welke kosten komen er bij een bedrijfsovername kijken?

Elke situatie rondom een bedrijfsovername is anders, waardoor er veel specialistisch maatwerk aan te pas komt. Afhankelijk van het soort traject, de behoeften vanuit de kopende en verkopende partij en de wijze waarop de onderneming is ingericht, wordt er een overdrachtsplan gemaakt. Ook is het gebruikelijk dat er specialisten vanuit andere disciplines worden betrokken bij het proces, denk hierbij aan een accountant, jurist of fiscalist. Neem vrijblijvend contact op met Moore MTH Amersfoort voor meer informatie over het proces en de kosten.

Plan je reis

Databankweg 32c
3821 AL, Amersfoort
+31 33 258 03 30
[email protected]