Zoeken op

Zoeken op

Alles

Corporate finance Amsterdam

Ben jij je aan het oriënteren op het verkopen of kopen van een onderneming? De corporate finance specialisten van Moore MTH Amsterdam begeleiden je graag bij het gehele bedrijfsovername proces. Er zijn veel belangrijke zaken waar je op moet letten bij een bedrijfsovername, zoals de wet- en regelgeving, fiscale zaken en waardebepaling. Moore MTH is graag jouw sparringpartner en adviseur.

Moore MTH Amsterdam

Begeleiding bij een bedrijfsovername in Amsterdam

Moore MTH Amsterdam is dé adviseur voor jou als het gaat om corporate finance. Wij zijn in staat je te behoeden voor veelvoorkomende valkuilen en streven graag met jou naar de best mogelijke resultaten. Onze adviseurs begeleiden jou in het gehele proces, of dit nu koop, verkoop, management buy-out of buy-in is. Zaken die wij zoal verzorgen zijn bijvoorbeeld de onderhandelingen, het boekenonderzoek, de financiering en contractuele vastleggingen van de bedrijfsovername.

Corporate finance advies voor jouw bedrijf

Of je nu overweegt om een klein bedrijf of grote organisatie over te dragen of over te nemen, in iedere situatie staat Moore MTH Amsterdam je bij. Wat zijn de eisen waaraan voldaan moeten worden? Wat zijn de financieringsopties? Heb je alle juiste papieren verzameld? Wil je vanuit Nederland een internationaal bedrijf overnemen? Dit zijn allemaal dingen waar de corporate finance experts in Amsterdam je bij kunnen helpen.

Direct contact met een adviseur bedrijfsovernames in Amsterdam

In contact komen met een corporate finance adviseur in Amsterdam? Vul dan onderstaand contactformulier in. Een contactpersoon van Moore MTH Amsterdam zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. We heten je ook graag welkom, voor een kennismaking en een vrijblijvend gesprek, bij ons op kantoor in Amsterdam aan Kraanspoor 16. Je kunt bij ons terecht voor corporate finance diensten, maar ook voor andere fiscale vraagstukken kun je ons inschakelen, zoals btw advies. Bekijk al onze diensten of neem contact met ons op!

Contact opnemen met één van onze adviseurs

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt een bedrijfsovername precies?

Een bedrijfsovername is altijd maatwerk en verloopt in verschillende fases. Dit zijn: kennismaking, informeren, bedrijfsanalyse, waardebepaling, informatie- & verkoopmemorandum, zoeken van potentiële kopers/verkopers, onderhandelingsfase en tot slot begeleiding bij de definitieve bedrijfsovername.

Hoe lang duurt een bedrijfsovername traject?

Een verkoopproces is altijd maatwerk. Dit betekent dat de duur van het proces per geval verschilt. Voor zowel de kopende als verkopende partij is het van belang dat alle aspecten rondom een bedrijfsovername goed worden onderzocht. Een bedrijfsovername is een zorgvuldig en intensief proces waar je als ondernemer doorgaans naartoe groeit. Wil je meer weten over wat er komt kijken bij het verkoopproces? Neem dan contact met ons op.

Wat betekent due diligence?

Due diligence betekent ‘zorgvuldigheid’ en staat bij bedrijfsovernames voor het boekenonderzoek. De koper van een bedrijf heeft hier recht op. Het boekenonderzoek omvat meestal de contracten van de onderneming, de administratie, fiscale zaken, grondonderzoek en meer. Dit is afhankelijk van wat er is afgesproken tussen de koper en verkoper. Moore MTH Amsterdam ondersteunt je bij dit proces.

Plan je route

Kraanspoor 16
1033 SE Amsterdam
+31 20 8003 548
[email protected]