Zoeken op

Zoeken op

Alles

Corporate finance Assen

Ben je je aan het oriënteren op een bedrijfsovername? Bij Moore MTH Assen begeleiden onze overnamespecialisten je graag bij het kopen of verkopen van jouw onderneming. Het inschakelen van een adviseur is onmisbaar, omdat een overname een complex proces is. Het is daarom prettig en belangrijk dat je adviseur je begeleidt, laat zien wat er gebeurt en helpt bij het nemen van belangrijke beslissingen.

locatie assen unp

Begeleiding bij corporate finance

Als je een onderneming koopt of verkoopt, komt daar veel bij kijken. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van alle opties. Wij zijn jouw sparringpartner, behoeden je voor valkuilen en gaan samen met jou voor het beste resultaat. Onze corporate finance specialisten begeleiden jou graag in het totale proces. Wij verzorgen de waardering, onderhandelingen, het boekenonderzoek en nog meer andere zaken die met een bedrijfsovername te maken hebben.

Bedrijfsovername advies

Ongeacht het formaat van het bedrijf dat je wil verkopen of kopen, Moore MTH Assen kan je in iedere situatie advies geven. Wij helpen je met het beantwoorden van de verschillende belangrijke vragen zoals: aan welke eisen moet je voldoen? Welke financieringsopties zijn er eigenlijk? Heb je de juiste papieren al bij elkaar verzameld? Dit soort vragen komen voornamelijk naar boven en dienen beantwoord te worden. Moore MTH Assen kan je hierbij van dienst zijn.

Kom in contact met een corporate finance adviseur

De corporate finance adviseurs van Moore MTH Assen hebben veel ervaring en helpen je graag bij de vraagstukken die je hebt. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op. Wij staan je graag te woord en geven je advies tijdens een vrijblijvend gesprek en onder het genot van een kop koffie. Ons kantoor in Assen is te vinden aan de Noorderstaete 40. Niet alleen voor corporate finance kun je bij ons terecht. Ook bieden wij diensten als accountancy, belastingadvies of personeel en salaris advies aan. Bekijk onze diensten voor meer informatie of neem contact met ons op!

Neem contact op

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het verkoopproces van een bedrijf?

Een verkoopproces is altijd maatwerk. Dit betekent dat de duur van het proces per geval verschilt. Voor zowel de kopende als verkopende partij is het van belang dat alle aspecten rondom een bedrijfsovername goed worden onderzocht. Een bedrijfsovername is een zorgvuldig en intensief proces waar je als ondernemer doorgaans naartoe groeit. Wil je meer weten over wat er komt kijken bij het verkoopproces? Neem dan contact met ons op.

Welke kosten komen er bij een bedrijfsovername kijken?

Elke situatie rondom een bedrijfsovername is anders, waardoor er veel specialistisch maatwerk aan te pas komt. Afhankelijk van het soort traject, de behoeften vanuit de kopende en verkopende partij en de wijze waarop de onderneming is ingericht, wordt er een overdrachtsplan gemaakt. Ook is het gebruikelijk dat er specialisten vanuit andere disciplines worden betrokken bij het proces, denk hierbij aan een accountant, jurist of fiscalist. Neem vrijblijvend contact op met Moore MTH Assen voor meer informatie over het proces en de kosten.

Wat betekent due diligence?

Due diligence betekent ‘zorgvuldigheid’ en staat bij bedrijfsovernames voor het boekenonderzoek. De koper van een bedrijf heeft hier recht op. Het boekenonderzoek omvat meestal de contracten van de onderneming, de administratie, fiscale zaken, grondonderzoek en meer. Dit is afhankelijk van wat er is afgesproken tussen de koper en verkoper. Moore MTH Assen ondersteunt je bij dit proces.

Plan je route

Noorderstaete 40
9402 XB Assen
[email protected]
+31 592 313 203