Zoeken op

Zoeken op

Alles

Corporate finance Bussum

Het kopen of verkopen van een bedrijf roept vragen op en is een complex proces. Het is belangrijk om te weten wat de mogelijkheden zijn en wat het bedrijf waard is. De adviseurs van Moore MTH Bussum begeleiden je graag in het gehele bedrijfsovernameproces. Wij helpen je bij de voorbereiding en uitvoering van de bedrijfsovername en behoeden je voor valkuilen.

Moore MTH Bussum

Begeleiding bij een bedrijfsovername in Bussum

Een goede voorbereiding bij een bedrijfsovername is essentieel, want er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. Als het aankomt op bedrijfsfinanciën en bedrijfsovernames is Moore MTH Bussum dé partner voor jou. Onze adviseurs helpen je in de aanloop naar de overname met deskundig advies en om moeilijke beslissingen te maken. Of het nu gaat om de koop, verkoop, management buy-in of management buy-out, onze adviseurs staan voor je klaar.

Corporate finance advies

De grootte van je onderneming kan invloed hebben op de complexiteit van het overnametraject en het corporate finance advies. Onze adviseurs zijn graag jouw sparringpartner en gaan graag in gesprek over jouw situatie. Wat zijn jouw doelen? Waar vind ik kopers of aanbieders? Wat zijn de mogelijkheden rondom financiering? Onze adviseurs helpen je graag op weg.

Kom in contact voor bedrijfsovername advies in Bussum

Behoefte aan bedrijfsovername advies voor een overname in de omgeving van Bussum? Vul het contactformulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. We nodigen je graag uit op de Bussummergrindweg 1 voor een kennismakingsgesprek en een kop koffie. Niet alleen kun je bij Moore MTH Bussum terecht voor corporate finance advies, je zou ook je audits bij ons uit kunnen besteden of begeleid kunnen worden door een accountant. Bekijk onze diensten of neem contact met ons op.

Neem contact op met één van onze adviseurs

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt een bedrijfsovername?

Bij een bedrijfsovername komen veel aspecten kijken, toch zijn er een aantal terugkomende activiteiten, denk aan: het vaststellen van de doelen, het boekenonderzoek, waardebepaling, informatie- & verkoopmemorandum, zoeken van potentiële kopers/verkopers en de begeleiding bij de definitieve bedrijfsovername. Neem contact op met Moore MTH Bussum voor meer informatie.

Hoe lang duurt een bedrijfsovername traject?

Een verkoopproces is altijd maatwerk. Dit betekent dat de duur van het proces per geval verschilt. Voor zowel de kopende als verkopende partij is het van belang dat alle aspecten rondom een bedrijfsovername goed worden onderzocht. Een bedrijfsovername is een zorgvuldig en intensief proces waar je als ondernemer doorgaans naartoe groeit. Wil je meer weten over wat er komt kijken bij het verkoopproces? Neem dan contact met ons op.

Wat betekent due diligence?

Due diligence betekent ‘zorgvuldigheid’ en staat bij bedrijfsovernames voor het boekenonderzoek. De koper van een bedrijf heeft hier recht op. Het boekenonderzoek omvat meestal de contracten van de onderneming, de administratie, fiscale zaken, grondonderzoek en meer. Dit is afhankelijk van wat er is afgesproken tussen de koper en verkoper. Moore MTH Bussum ondersteunt je bij dit proces.

Plan je reis

Bussummergrindweg 1
1406 NZ Bussum
+31 35 691 46 76
[email protected]