Zoeken op

Zoeken op

Alles

Corporate finance Emmeloord

Bij het kopen of verkopen van een onderneming komt veel kijken. Een bedrijfsovername is een complex proces. Een goede voorbereiding en deskundig advies is daarbij essentieel. De corporate finance adviseurs van Moore MTH Emmeloord helpen jou hier graag bij. Onze adviseurs denken mee in alle aspecten van het proces, zoals boekenonderzoek, de waardebepaling of het vinden van potentiële kopers. Zodat jij de juiste beslissingen kunt maken.

Moore MTH Emmeloord

Begeleiding bij een bedrijfsovername

Als het gaat om een bedrijfsovername, dan kun je bij Moore MTH Emmeloord terecht voor de juiste begeleiding en advies. Wij behoeden jou voor valkuilen en streven graag samen met jou naar het beste resultaat. De specialisten van Moore MTH Emmeloord begeleiden je voor, tijdens en na de overname van een bedrijf. Zij verzorgen hierbij onder andere de waardebepaling, onderhandelingen, boekenonderzoeken en andere belangrijke zaken.

Advies bedrijfsovernames

Aan welke wet- en regelgeving moet je voldoen bij een bedrijfsovername? Wat zijn de financieringsopties? Wat zijn de kansen en bedreigingen? Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van antwoorden op deze vragen. Een bedrijfsovername is een complex traject waarbij zorgvuldigheid en voorbereiding essentieel is. De corporate finance specialisten geven jou inzicht in de mogelijkheden en begeleiden jou graag, ongeacht jouw bedrijfsomvang.

Direct contact met een adviseur in Emmeloord

De corporate finance adviseurs van Moore MTH Emmeloord hebben veel praktijkervaring en helpen je graag bij de mogelijke vraagstukken van een bedrijfsovername. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Ook nodigen wij je graag uit op ons kantoor aan de Duit 14 in Emmeloord voor een kop koffie en vrijblijvend gesprek. Bij Moore MTH Emmeloord kun je niet alleen terecht voor corporate finance vraagstukken, maar ook voor bijvoorbeeld belasting- of btw advies of voor accountancy diensten. Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op!

Contact opnemen met één van onze adviseurs

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het verkoopproces van een bedrijf?

Een verkoopproces is altijd maatwerk. Dit betekent dat de duur van het proces per geval verschilt. Voor zowel de kopende als verkopende partij is het van belang dat alle aspecten rondom een bedrijfsovername goed worden onderzocht. Een bedrijfsovername is een zorgvuldig en intensief proces waar je als ondernemer doorgaans naartoe groeit. Wil je meer weten over wat er komt kijken bij het verkoopproces? Neem dan contact met ons op.

Wat betekent due diligence?

Due diligence betekent letterlijk ‘zorgvuldigheid’ en staat bij bedrijfsovernames voor het boekenonderzoek. De koper van een bedrijf heeft hier recht op. Het boekenonderzoek omvat meestal de contracten van de onderneming, de administratie, fiscale zaken, grondonderzoek en meer. Dit is afhankelijk van wat er is afgesproken tussen de koper en verkoper. Moore MTH Emmeloord ondersteunt je bij dit proces.

Welke kosten komen er kijken bij een bedrijfsovername?

Elke situatie rondom een bedrijfsovername is anders, waardoor er veel specialistisch maatwerk aan te pas komt. Afhankelijk van het soort traject, de behoeften vanuit de kopende en verkopende partij en de wijze waarop de onderneming is ingericht, wordt er een overdrachtsplan gemaakt. Ook is het gebruikelijk dat er specialisten vanuit andere disciplines worden betrokken bij het proces, denk hierbij aan een accountant, jurist of fiscalist. Neem vrijblijvend contact op met Moore MTH Emmeloord voor meer informatie over het proces en de kosten.

Plan je route

Duit 14
8305 BB Emmeloord
+31 527 613 841
[email protected]