Zoeken op

Zoeken op

Alles

Corporate finance Heerenveen

Het kopen of verkopen van een bedrijf vereist een goede voorbereiding. De adviseurs van Moore MTH Heerenveen helpen je graag met al je vragen rondom een bedrijfsovername. Overweeg je om jouw bedrijf over te dragen of een ander bedrijf over te nemen? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs. Zij ondersteunen je graag gedurende het hele traject om zo tot het beste resultaat te komen.

Moore MTH Heerenveen

Corporate finance advies voor elke ondernemer

Je werkt dagelijks met hart en ziel voor je bedrijf. De koop of verkoop van jouw onderneming is dan ook een spannend proces. Moore MTH Heerenveen is graag jouw sparringpartner. Je wilt namelijk weten wat er speelt, wat er moet gebeuren en welke beslissingen jij moet nemen. Onze adviseurs geven je graag betrouwbaar corporate finance advies. Ze hebben veel praktijkervaring, weten precies wat er speelt en hoe jij het beste resultaat behaalt.

Direct in contact met een bedrijfsovername adviseur in Heerenveen

Interesse in het kopen of verkopen van een bedrijf in Heerenveen? Vul dan onderstaand contactformulier in en een van onze bedrijfsovername adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op. Om alle vraagstukken en uitdagingen in kaart te brengen, nodigen wij je eerst graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie. Je vindt ons kantoor in Heerenveen aan de Abe Lenstra Boulevard 42. Voor meer advies en andere diensten kan je ook terecht bij Moore MTH Heerenveen.

Contact opnemen met één van onze adviseurs van corporate finance Heerenveen

 

 

Veelgestelde vragen

Wat betekent due diligence?

Due diligence betekent ‘zorgvuldigheid’ en staat bij bedrijfsovernames voor het boekenonderzoek. De koper van een bedrijf heeft hier recht op. Het boekenonderzoek omvat meestal de contracten van de onderneming, de administratie, fiscale zaken, grondonderzoek en meer. Dit is afhankelijk van wat er is afgesproken tussen de koper en verkoper. Moore MTH Heerenveen ondersteunt je bij dit proces.

Hoe verloopt een bedrijfsovername precies?

Bij een bedrijfsovername komen veel aspecten kijken, toch zijn er een aantal terugkomende activiteiten, denk aan: het vaststellen van de doelen, het boekenonderzoek, waardebepaling, informatie- & verkoopmemorandum, zoeken van potentiële kopers/verkopers en de begeleiding bij de definitieve bedrijfsovername. Neem contact op met Moore MTH Heerenveen voor meer informatie.

Hoe lang duurt een bedrijfsovername traject?

Een verkoopproces is altijd maatwerk. Dit betekent dat de duur van het proces per geval verschilt. Voor zowel de kopende als verkopende partij is het van belang dat alle aspecten rondom een bedrijfsovername goed worden onderzocht. Een bedrijfsovername is een zorgvuldig en intensief proces waar je als ondernemer doorgaans naartoe groeit. Wil je meer weten over wat er komt kijken bij het verkoopproces? Neem dan contact op met de adviseurs van Moore MTH Heerenveen.

Plan de route

[email protected]
Abe Lenstra boulevard 42
8448 JB Heerenveen

Het kantoor is op afspraak geopend. Je kunt hiervoor contact opnemen met 0513-435035.