Zoeken op

Zoeken op

Alles

Corporate finance Lelystad

Ben je op zoek naar een opvolger voor jouw bedrijf, of wil je een bedrijf overnemen? Moore MTH Lelystad staat je graag bij met corporate finance advies. Je werkt dag in, dag uit voor je bedrijf. De koop of verkoop is dan ook een ingrijpend proces en kan verregaande gevolgen hebben. De adviseurs van Moore MTH Lelystad helpen je daarom inzicht te krijgen in de mogelijkheden. Ze laten je zien hoe het proces in z’n werk gaat én helpen jou bij het maken van de juiste keuzes. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Moore MTH Lelystad

Corporate finance advies voor elke ondernemer

Aan welke eisen moet je voldoen? Wat zijn de valkuilen? En hoe bereid je je voor op een overnameproces? Jouw persoonlijke corporate finance adviseur van Moore MTH Lelystad begeleidt jou bij het doorlopen van het hele traject, bij koop, verkoop, management buy-out of management buy-in. In welke situatie je ook zit, samen met jou zorgen wij voor het beste resultaat. Wij ondersteunen zowel kleine als grote bedrijven, in elke branche.

Direct in contact met een corporate finance adviseur in Lelystad

Ben je aan het oriënteren op het kopen of verkopen van een bedrijf, laat dit ons gerust weten. Vul onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. We nodigen je ook graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we alle vraagstukken en uitdagingen in kaart kunnen brengen. Ons kantoor in Lelystad is te vinden aan de Middendreef 297. Je kunt bij ons ook terecht voor andere financiële en fiscale vraagstukken.

Neem direct contact op

 

 

Veelgestelde vragen

Welke kosten komen er kijken bij een bedrijfsovername?

Elke situatie rondom een bedrijfsovername is anders, waardoor er veel specialistisch maatwerk aan te pas komt. Afhankelijk van het soort traject, de behoeften vanuit de kopende en verkopende partij en de wijze waarop de onderneming is ingericht, wordt er een overdrachtsplan gemaakt. Ook is het gebruikelijk dat er specialisten vanuit andere disciplines worden betrokken bij het proces, denk hierbij aan een accountant, jurist of fiscalist. Neem vrijblijvend contact op met Moore MTH Lelystad voor meer informatie over het proces en de kosten.

Hoe verloopt een bedrijfsovername precies?

Een verkoopproces is altijd maatwerk. Dit betekent dat de duur van het proces per geval verschilt. Voor zowel de kopende als verkopende partij is het van belang dat alle aspecten rondom een bedrijfsovername goed worden onderzocht. Een bedrijfsovername is een zorgvuldig en intensief proces waar je als ondernemer doorgaans naartoe groeit. Wil je meer weten over wat er komt kijken bij het verkoopproces? Neem dan contact met ons op.

Wat betekent due diligence?

Due diligence betekent letterlijk ‘zorgvuldigheid’ en staat bij bedrijfsovernames voor het boekenonderzoek. De koper van een bedrijf heeft hier recht op. Het boekenonderzoek omvat meestal de contracten van de onderneming, de administratie, fiscale zaken, grondonderzoek en meer. Dit is afhankelijk van wat er is afgesproken tussen de koper en verkoper. Moore MTH Lelystad ondersteunt je bij dit proces.

Plan je route

Middendreef 297
8233 GT Lelystad
+31 320 232 435
[email protected]