Zoeken op

Zoeken op

Alles

Corporate finance Meppel

Wil je een bedrijf kopen of verkopen, dan kun je bij Moore MTH Meppel terecht met al je vragen. Een overnameproces is ingrijpend en kan verregaande gevolgen hebben, een goede voorbereiding is daarom cruciaal. De corporate finance adviseurs van Moore MTH zijn graag jouw persoonlijke sparringpartner en begeleiden je in het totale proces. We helpen jou voor, tijdens en na een bedrijfsovername en zullen je behoeden voor veelvoorkomende valkuilen. Kies Moore MTH Meppel als jouw betrouwbare adviseur.

Moore MTH Meppel

Corporate finance advies voor elke onderneming

Als ondernemer werkt je elke dag aan de continuïteit van jouw bedrijf. Het vinden van een opvolger of overnemen van een ander bedrijf kan dan ook spannend zijn. De adviseurs van Moore MTH Meppel staan je bij in het totale proces van bedrijfsovername, ongeacht jouw situatie. Aan welke eisen moet je voldoen? Wat zijn de mogelijkheden? En hoe maak je de juiste keuzes? Er zijn veel aspecten die meespelen in een overname. Onze corporate finance adviseurs geven jou een passend advies op basis van jouw persoonlijke situatie. Zo verzorgen ze onder meer de waardering, de onderhandelingen en het boekenonderzoek. In welke situatie je ook zit, samen gaan we voor het maximaal haalbare.

Direct in contact met een corporate finance adviseur in Meppel

Denk je na over het kopen of verkopen van een bedrijf? Laat je gegevens dan achter via het onderstaande contactformulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. We nodigen je vervolgens graag uit voor een kennismakingsgesprek waarin we ook alle vraagstukken en uitdagingen in kaart kunnen brengen. Ons kantoor is te vinden in Meppel aan de Blankenstein 230. Voor meer advies en andere diensten kan je ook terecht bij Moore MTH Meppel.

Neem contact op

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het verkoopproces van een bedrijf?

Een verkoopproces is altijd maatwerk. Dit betekent dat de duur van het proces per geval verschilt. Voor zowel de kopende als verkopende partij is het van belang dat alle aspecten rondom een bedrijfsovername goed worden onderzocht. Een bedrijfsovername is een zorgvuldig en intensief proces waar je als ondernemer doorgaans naartoe groeit. Wil je meer weten over wat er komt kijken bij het verkoopproces? Neem dan contact met ons op.

Hoe verloopt een bedrijfsovername?

Een bedrijfsovername loopt in verschillende fases. Dit zijn onder andere: de kennismaking, bedrijfsanalyse, waardebepaling, informatie- & verkoopmemorandum, zoeken van potentiële kopers/verkopers, onderhandelingsfase en tot slot begeleiding bij de definitieve bedrijfsovername. Neem contact op met Moore MTH Meppel voor meer informatie.

Welke kosten komen er bij een bedrijfsovername kijken?

Bij de koop/verkoop van een bedrijf komt er veel specialistisch maatwerk aan te pas. De ervaring leert, dat er bij de verkoop al snel meer dan 100 uur aan begeleiding vanuit onze kant nodig is. Daarnaast dien je rekening te houden met de inzet van uren van andere specialisten, zoals een accountant, jurist of fiscalist. Deze kosten worden per post apart berekend en gefactureerd. Neem vrijblijvend contact op met Moore MTH Meppel voor meer informatie.

Plan je route

Blankenstein 230
7943 PG Meppel
+31 522 252 727
[email protected]