Zoeken op

Zoeken op

Alles

Corporate finance Noordwijk

Het kopen of verkopen van een bedrijf is een ingrijpend proces voor iedere ondernemer. Natuurlijk wil je graag weten wat de opties zijn en hoe het proces in z’n werk gaat. Zodat je goed geïnformeerd je beslissingen kunt maken. Of je nu een bedrijf wilt overnemen of een opvolger zoekt voor jouw bedrijf. Moore MTH Noordwijk is graag jouw persoonlijke sparringpartner. Wij denken actief met je mee en behoeden jou voor de valkuilen. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Moore MTH Noordwijk

Corporate finance advies voor elk bedrijf

Je werkt dagelijks met hart en ziel voor je bedrijf. De koop of verkoop van een onderneming is dan ook een spannend proces. Het is belangrijk dat je je goed voorbereidt. Een overname of overdracht kan namelijk serieuze gevolgen hebben. Op zo’n moment is het voor jou als ondernemer prettig dat jouw persoonlijke adviseur van Moore MTH Noordwijk je begeleidt. Ieder overnameproces vraagt om een passende aanpak en strategie. Wat is de doel van je overname? Aan welke wetten en regels moet je voldoen? Hoe gaat het proces in z’n werk? Samen met jou bewandelen we dit proces en helpen wij jou bij het nemen van belangrijke beslissingen. Je staat er niet alleen voor.

Direct in contact met een corporate finance adviseur in Noordwijk

Wil je graag advies van één van onze corporate finance adviseurs? Neem dan hieronder contact met ons op. Wij nodigen je dan graag uit voor een vrijblijvende kennismaking bij ons op kantoor, aan de Jonckerweg 20 in Noordwijk. Samen met jou kijken we naar jouw situatie en wat je wensen zijn. Voor uitgebreid advies over andere onderwerpen zoals accountancy of belastingadvies kun je ook terecht bij Moore MTH Noordwijk.

Neem contact op

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe verloopt een bedrijfsovername precies?

Een bedrijfsovername is maatwerk en verloopt in verschillende fases, zoals: de kennismaking, bedrijfsanalyse, waardebepaling, informatie- & verkoopmemorandum, zoeken van potentiële kopers/verkopers, onderhandelingsfase en tot slot begeleiding bij de definitieve bedrijfsovername. Neem contact op met Moore MTH Noordwijk voor meer informatie.

Welke kosten komen er bij een bedrijfsovername kijken?

Elke situatie rondom een bedrijfsovername is anders, waardoor er veel specialistisch maatwerk aan te pas komt. Afhankelijk van het soort traject, de behoeften vanuit de kopende en verkopende partij en de wijze waarop de onderneming is ingericht, wordt er een overdrachtsplan gemaakt. Ook is het gebruikelijk dat er specialisten vanuit andere disciplines worden betrokken bij het proces, denk hierbij aan een accountant, jurist of fiscalist. Neem vrijblijvend contact op met Moore MTH Noordwijk voor meer informatie over het proces en de kosten.

Wat betekent due diligence?

Due diligence betekent letterlijk ‘zorgvuldigheid’ en staat bij bedrijfsovernames voor het boekenonderzoek. De koper van een bedrijf heeft hier recht op. Het boekenonderzoek omvat meestal de contracten van de onderneming, de administratie, fiscale zaken, grondonderzoek en meer. Dit is afhankelijk van wat er is afgesproken tussen de koper en verkoper. Moore MTH Noordwijk ondersteunt je bij dit proces.

Plan je route

Jonckerweg 20
2201 DZ Noordwijk
[email protected]
+31 (0)71 409 0 409