Zoeken op

Zoeken op

Alles

Corporate finance Putten

Er komt veel kijken bij een bedrijfsovername. Een goede voorbereiding en deskundig advies is daarom essentieel. Het overdragen of overnemen van een bedrijf kan best spannend zijn. Waar moet je beginnen en waar moet je op letten? De adviseurs van Moore MTH Putten begeleiden je graag in het totale proces. Onze adviseurs kennen alle facetten van bedrijfsopvolging en begeleiden jou graag naar het beste resultaat.

Moore MTH Putten

Corporate finance advies in Putten

Een bedrijfsoverdracht of opvolging is een ingrijpend proces. We snappen dat je hier als ondernemer veel vragen over hebt. De keuzes die je maakt kunnen namelijk verregaande gevolgen hebben. De adviseurs van Moore MTH Putten begeleiden je daarom graag tijdens het totale proces. Zo brengen we in kaart wat de mogelijkheden zijn en waar mogelijk kansen voor je liggen. Iedere situatie is anders en vraagt om een passend advies. Daarom is het prettig dat onze adviseurs jou helpen goed voorbereid keuzes te maken. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Direct contact met een adviseur in Putten

Of je nu op zoek bent naar begeleiding, grondig advies of betrouwbare begeleiding tijdens het kopen of verkopen van een bedrijf, Moore MTH Putten is jouw financiële sparringpartner. Om jouw wensen en specifieke situatie in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit op ons kantoor aan de Midden Engweg 27 in Putten. Geïnteresseerd wat Moore MTH Putten voor jou kan betekenen als partner of wat onze corporate finance adviseurs kunnen doen om jou te helpen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk contact met je opgenomen wordt. Ook kun je bij Moore MTH Putten terecht voor diverse andere diensten. Denk aan: accountancy, audits, belastingadvies, personeel en salarisadvies en meer!

Neem contact op met één van onze adviseurs

 

 

Veelgestelde vragen

Wat betekent due diligence?

Due diligence betekent ‘zorgvuldigheid’ en staat bij bedrijfsovernames voor het boekenonderzoek. De koper van een bedrijf heeft hier recht op. Het boekenonderzoek omvat meestal de contracten van de onderneming, de administratie, fiscale zaken, grondonderzoek en meer. Dit is afhankelijk van wat er is afgesproken tussen de koper en verkoper. Moore MTH Putten ondersteunt je bij dit proces.

Hoe verloopt een bedrijfsovername precies?

Bij een bedrijfsovername komen veel aspecten kijken, toch zijn er een aantal terugkomende activiteiten, denk aan: het vaststellen van de doelen, het boekenonderzoek, waardebepaling, informatie- & verkoopmemorandum, zoeken van potentiële kopers/verkopers en de begeleiding bij de definitieve bedrijfsovername. Neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie.

Hoe lang duurt een bedrijfsovername traject?

Een verkoopproces is altijd maatwerk. Dit betekent dat de duur van het proces per geval verschilt. Voor zowel de kopende als verkopende partij is het van belang dat alle aspecten rondom een bedrijfsovername goed worden onderzocht. Een bedrijfsovername is een zorgvuldig en intensief proces waar je als ondernemer doorgaans naartoe groeit. Wil je meer weten over wat er komt kijken bij het verkoopproces? Neem dan contact met op met de adviseurs van Moore MTH Putten.

Plan je route

Midden Engweg 27
3882 TS Putten
+31 341 357 044
[email protected]