Zoeken op

Zoeken op

Alles

Corporate finance Steenwijk

Of je nu een bedrijf wilt kopen of verkopen, de adviseurs van Moore MTH Steenwijk helpen jou graag bij dit proces. Een overname is ingrijpend en kan verregaande volgen hebben als je niet goed bent voorbereid. Je zult ongetwijfeld vragen hebben en wilt graag op de hoogte zijn van de mogelijkheden. Onze corporate finance adviseurs staan daarom voor je klaar en ondersteunen jou met een passend advies. Als je kiest voor Moore MTH Steenwijk, dan kies je voor een ervaren en betrouwbare partner!

Moore MTH Steenwijk

Corporate finance advies voor elke ondernemer

Moore MTH Steenwijk begeleidt jou graag bij een bedrijfsovername of bedrijfsoverdracht. Een complex traject waarin veel aspecten een rol spelen. Denk aan de wet- en regelgeving, bedrijfsomvang of rechtsvorm. Een deskundig advies en een goede voorbereiding is essentieel. Wat zijn de opties? Wat zijn de kansen en valkuilen? Een uitgebreide inventarisatie en kritische blik maken dat je nóg beter kunt kiezen wat voor jou de beste opties zijn. De corporate finance adviseurs van Moore MTH Steenwijk, zijn daarom graag een klankbord voor ondernemers uit de regio.

Neem contact op met een adviseur in Steenwijk

Ben je op zoek naar een partner voor gedegen advies en begeleiding tijdens een bedrijfsovername? Dan ben je bij Moore MTH Steenwijk aan het juiste adres! Graag heten we je welkom op ons kantoor aan de Lindehof 12 in Steenwijk voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek brengen we samen in kaart om wat voor soort bedrijf het gaat en welke mogelijke uitdagingen hierbij kunnen komen kijken. Geïnteresseerd in Moore MTH Steenwijk als partner? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor advies over en begeleiding bij andere onderwerpen zoals personeel en salarisadvies of bijvoorbeeld audits kun je ook bij ons terecht!

Contact opnemen

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het verkoopproces van een bedrijf?

Een verkoopproces is altijd maatwerk. Dit betekent dat de duur van het proces per geval verschilt. Voor zowel de kopende als verkopende partij is het van belang dat alle aspecten rondom een bedrijfsovername goed worden onderzocht. Een bedrijfsovername is een zorgvuldig en intensief proces waar je als ondernemer doorgaans naartoe groeit. Wil je meer weten over wat er komt kijken bij het verkoopproces? Neem dan contact met ons op.

Wat betekent due diligence?

Due diligence betekent letterlijk ‘zorgvuldigheid’ en staat bij bedrijfsovernames voor het boekenonderzoek. De koper van een bedrijf heeft hier recht op. Het boekenonderzoek omvat meestal de contracten van de onderneming, de administratie, fiscale zaken, grondonderzoek en meer. Dit is afhankelijk van wat er is afgesproken tussen de koper en verkoper. Moore MTH Steenwijk ondersteunt je bij dit proces.

Hoe verloopt een bedrijfsovername precies?

Bij een bedrijfsovername komen veel aspecten kijken, toch zijn er een aantal terugkomende activiteiten, denk aan: het vaststellen van de doelen, het boekenonderzoek, waardebepaling, informatie- & verkoopmemorandum, zoeken van potentiële kopers/verkopers en de begeleiding bij de definitieve bedrijfsovername. Neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie.

Plan je route

Lindehof 12
8332 VD Steenwijk
+31 521 512 938
[email protected]