Zoeken op

Zoeken op

Alles

Corporate Finance Veenendaal

Ben je op zoek naar een opvolger voor jouw bedrijf? Of overweeg je om een bedrijf over te nemen maar heb je geen idee waar je moet beginnen? De corporate finance adviseurs van Moore MTH Veenendaal staan voor je klaar en begeleiden je in dit proces van A tot Z. Er zijn veel factoren en zaken om rekening mee te houden. Onze adviseurs behoeden je voor mogelijke valkuilen en begeleiden je deskundig met hun jarenlange ervaring. Als je besluit te kiezen voor Moore MTH Veenendaal, dan kies je voor ervaren adviseurs en een betrouwbare partner!

Moore MTH Veenendaal

Bedrijfsovername advies voor iedere ondernemer

De adviseurs van Moore MTH Veenendaal bieden advies voor allerlei verschillende bedrijven van groot tot klein. Het vaststellen van de bedrijfsgrootte is een belangrijk onderdeel van het proces omdat de grootte invloed kan hebben op het uiteindelijke advies en de begeleiding die wij jou zullen bieden. Bij een klein bedrijf komen namelijk andere vragen, valkuilen en uitdagingen om de hoek kijken. Geen vraagstuk is voor ons te groot en wij gaan graag de uitdaging aan om jou de beste begeleiding te kunnen bieden.

Kom direct in contact met een van onze adviseurs in Steenwijk

Om erachter te komen om welk bedrijfsformaat het gaat, wat jouw wensen en ambities zijn en waar je graag naar toe zou willen groeien, plannen wij graag een gesprek in om dit alles in kaart te brengen. Kom langs bij ons kantoor aan de Vendelier 6a in Veenendaal voor een vrijblijvend gesprek en een kop koffie. Geïnteresseerd in Moore MTH Veenendaal als sparringpartner en ervaren adviseur? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij zorgen dat er snel contact met je opgenomen wordt. Ook kun je bij ons terecht voor ander advies zoals accountancy en belastingadvies.

Neem contact op met een adviseur

 

 

Veelgestelde vragen

Welke kosten komen er bij een bedrijfsovername kijken?

Elke situatie rondom een bedrijfsovername is anders, waardoor er veel specialistisch maatwerk aan te pas komt. Afhankelijk van het soort traject, de behoeften vanuit de kopende en verkopende partij en de wijze waarop de onderneming is ingericht, wordt er een overdrachtsplan gemaakt. Ook is het gebruikelijk dat er specialisten vanuit andere disciplines worden betrokken bij het proces, denk hierbij aan een accountant, jurist of fiscalist. Neem vrijblijvend contact op met Moore MTH Veenendaal voor meer informatie over het proces en de kosten.

Hoe verloopt een bedrijfsovername precies?

Bij een bedrijfsovername komen veel aspecten kijken, toch zijn er een aantal terugkomende activiteiten, denk aan: het vaststellen van de doelen, het boekenonderzoek, waardebepaling, informatie- & verkoopmemorandum, zoeken van potentiële kopers/verkopers en de begeleiding bij de definitieve bedrijfsovername. Neem contact op met de adviseurs van Moore MTH Veenendaal voor meer informatie.

Wat betekent due diligence?

Due diligence betekent ‘zorgvuldigheid’ en staat bij bedrijfsovernames voor het boekenonderzoek. De koper van een bedrijf heeft hier recht op. Het boekenonderzoek omvat meestal de contracten van de onderneming, de administratie, fiscale zaken, grondonderzoek en meer. Dit is afhankelijk van wat er is afgesproken tussen de koper en verkoper. Moore MTH Veenendaal ondersteunt je bij dit proces.

Plan je route

Vendelier 6a
3905 PA Veenendaal
+31 318 525 677
[email protected]