Zoeken op

Zoeken op

Alles

Groot bedrijf — 50+ fte

Personeel en salaris

Blijven groeien en ondernemen met plezier

Een goed doordacht en uitgevoerd personeelsbeleid verhoogt het rendement van de onderneming. Een tevreden werknemer op de juiste plaats in de organisatie draagt immers op een positieve manier bij aan de resultaten.

Onze adviseurs helpen je met al je vragen van loonbelasting, arbeidsrecht of werkkostenregeling tot het regelen van je totale personeels- en salarisadministratie.

Uitleg van cijfers Moore MTH

Wat speelt er?

Naarmate je organisatie groeit, hou je je als ondernemer niet direct meer bezig met de totale personeelsadministratie. Wél wil je zeker weten dat het personeelsbeleid optimaal geregeld is en dat iedereen in je organisatie optimaal kan presteren. Zodat je kunt blijven groeien en ondernemen met plezier.

Onze adviseurs

Onze HR adviseurs helpen je met alle vragen op het gebied van personeel. Van werving & selectie, contracten, uitdiensttreding en ontslag tot strategie en arbeidsvoorwaarden.

Ook voor advies op het gebied van loonbelasting en sociale verzekeringen kun je bij ons terecht.

Weet je welke besparingen je kunt realiseren op het gebied van loonheffingen? Of welke risico’s je loopt wanneer fiscale en sociale wetten niet op de goede manier worden toegepast? Het lijken vaak kleinigheden, maar de praktijk is meestal anders. Zowel voor de besparingen als risico’s geldt dat een klein bedrag maal de massa alsnog tot een groot bedrag leidt. Onze specialisten loonbelasting/sociale verzekeringen adviseren je over de kansen en mogelijkheden van loonbelasting en sociale verzekeringen. Of het nu gaat om zogenaamde cafetariamodellen of om autoregelingen.

Wil je reorganiseren, heb je een arbeidsconflict of wil je meer weten over de vakantierechten van de medewerkers? De rechten en plichten van werkgevers en werknemers vragen vaak om specialistisch advies. Onze arbeidsjuristen helpen je graag op weg.

Administratie deskundig laten regelen

Uiteraard kunnen wij jou totale personeels- en salarisadministratie deskundig regelen zoals:

Onze werkwijze

Wij beschikken over actuele kennis en relevante ervaring op het gebied van HRM en organisatieontwikkeling. Vanuit een betrokken houding en interesse in jouw bedrijfsvoering maken we snel een overzicht van de ondersteuning waarmee jij als ondernemer mee geholpen bent. Een Quickscan geeft je snel inzicht in het huidige personeels- en salarisbeleid en waar je eventuele aandachtspunten hebt.

Krachten bundelen

Als je al Moore MTH klant bent, beschikken wij reeds over veel kennis van de organisatie. Een extra voordeel van samenwerken met Moore MTH is bovendien dat wij de kennis van allerlei specialisten binnen onze organisatie kunnen bundelen. Dit betekent dat wanneer bepaalde vraagstukken hier om vragen, wij kunnen samenwerken met gekwalificeerde collega’s met andere specialismen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Personeel en salaris? Bekijk dan ons uitgebreide kennisdocument. Hier lees je meer over nieuw personeel aannemen, arbeidsvoorwaarden en overeenkomst en de loonaangifte.