Zoeken op

Zoeken op

Alles

26 mei 2020

Webinar: Actualiteiten en inspiratie in de coronacrisis deel 2

Afgelopen maand organiseerden wij het webinar “Actualiteiten en inspiratie in de coronacrisis”. Wat ons betreft een groot succes, daarom in mei een nieuw webinar over de laatste ontwikkelingen én met inspiratie van andere ondernemers.

Alle webinars

Online

Webinar: Actualiteiten en inspiratie in de coronacrisis deel 2

Webinar terugkijken?

Waarom een webinar?

Onze corona taskforce informeert nog steeds onze klanten en Moore MTH medewerkers over alle verschillende regelingen die vanuit de overheid geïntroduceerd zijn. We doen dit via onze nieuwsbrieven, artikelen op de website en social media en sinds vorige maand ook door middel van webinars.

In dit webinar gaan we dieper in op de persconferentie van 20 mei en het effect van de maatregelen op ondernemers die live aansluiten. Ook focussen we op personeelsmanagement in de coronacrisis én het is mogelijk om vragen te stellen.

Onderwerpen

Arie Lengkeek (commercieel manager Moore MTH) gaat in gesprek met Berend Jan van der Steeg (Van der Steeg Ontwikkelen en Bouwen in Genemuiden). Hoe vergaat het hem en collega-bedrijven in de bouwsector? Ziet hij nog uitdagingen op lange- en korte termijn en hoe probeert hij hierop in te spelen?

Ook schuift onze eigen bestuursvoorzitter Olaf ten Hoopen aan. Welke ontwikkelingen ziet hij bij klanten en ondernemers? Wat zijn zijn ervaringen met thuiswerkende collega’s?

Johan Fokkens (belastingadviseur Moore MTH en deel van de Corona Taskforce binnen Moore MTH) en Liesbeth Leijten (senior adviseur juridische zaken) gaan in op de laatste stand van zaken rond de coronacrisis en zullen vragen beantwoorden.
Deze keer focussen we specifiek op personele zaken en kwesties rondom de coronacrisis.

Programma

Dinsdag 26 mei 2020

19:30 – 19:35

Welkom door Arie Lengkeek, commercieel manager Moore MTH

19:35 – 19:45

Johan Fokkens (belastingadviseur Moore MTH en lid taskforce corona) en Liesbeth Leijten (senior adviseur juridische zaken) over de laatste stand van zaken

19:45 – 19:55

Ondernemers aan het woord: Berend Jan van der Steeg (Van der Steeg Ontwikkelen & Bouwen) in Genemuiden & Olaf ten Hoopen (bestuursvoorzitter Moore MTH accountants & adviseurs)

19:55 – 20:15

Beantwoording vragen door Johan Fokkens en Liesbeth Leijten

20:15

Einde webinar

Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens ons webinar te beantwoorden; brandende vragen kun je vast meesturen via deze aanmeldlink.

Het webinar wordt opgenomen zodat je dit nog eens terug kunt kijken.

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Deze vraag kregen wij van een ongeruste ondernemer. Tijdens dit webinar van Moore MTH kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis, op de bank of waar je je ook bevindt.

Meer weten over onze webinars? Bekijk ze hier allemaal.