Zoeken op

Zoeken op

Alles

Boekhouding uitbesteden, focus op ondernemen!

Dinsdag 6 september 2022 om 19.30 uur stond De Talks in het teken van het thema: Boekhouding uitbesteden, focus op ondernemen!

Terugkijken webinar
Boekhouding

Samenvatting

Vaak heb jij als ondernemer wel een gevoel over hoe het gaat met jouw onderneming. Hoe match je dit onderbuikgevoel met de werkelijke cijfers? Het beschikken over de juiste managementinformatie is hiervoor essentieel. Door het optimaal inrichten van de financiële processen, til jij jouw onderneming naar een hoger plan. Daarover gaan wij in gesprek tijdens De Talks van september!

In deze Talks werden tips gegeven over hoe je nog beter kan focussen op je bedrijf door je boekhouding uit te besteden. Daarnaast kwam het bedrijf Moni aan bod en hoe het is ontstaan? In het webinar kwam naar voren hoe je als onderneming op volle kracht kan zijn. Kimberley geeft je mee hoe je optimaal een financieel proces inricht. Chris noemde hoe je de kwaliteit waarborgt van het financiële proces. Tot slot kwam nog een belangrijke tip aan bod: er zijn veel online oplossingen, maar pas op dat je niet slechts een systeem kiest op basis van prijs. Een systeem dat online is, wil niet zeggen dat het volledig geautomatiseerd verloopt. Deze Talks terugkijken? Bekijk hieronder de video of lees het uitgebreide verslag.

Wil je meer interessante evenementen van Moore MTH volgen? Op woensdag 21 september om 19.30 uur staat het Prinsjesdag webinar gepland. Houd onze socials in de gaten voor het thema en de sprekers! Daarnaast houden we het live event Bedrijfsovername in Lelystad op dinsdag 11 oktober.

KLIK HIER om je aan te melden of het programma te bekijken.


Terugkijken webinar


 

Chris Spaaij – Controller/Teamleider bij Moni

Chris is werkzaam bij Moni als Controller en teamleider in vestiging Amersfoort. Chris is 38 jaar en heeft acht jaar accountancy ervaring opgedaan bij verschillende accountants- en administratiekantoren. Het begon voor Chris bij het boeken van een administraties en hij groeide in de jaren door naar de rol van relatiebeheerder. In die rol is hij verantwoordelijk geweest voor het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiftes voor zijn MKB-klanten. Chris is zes jaar zelfstandig ondernemer geweest in zowel finance, als sport. Hij heeft een eigen administratiekantoor gehad en is mede-eigenaar geweest van een sportschool.

In zijn rol als Controller bij Moni is Chris verantwoordelijk voor de planning & control cyclus van zijn klanten. Ook is hij betrokken bij implementaties van financiële administraties waarbij je de processen en systemen optimaal inricht voor de klant. Chris houdt zich ook bezig met het onboarden van nieuwe ondernemingen en geeft als teamleider sturing aan het team van Moni in Amersfoort. Continu bezig zijn met innoveren van de dienstverlening en het onderhouden van een fijne klantrelatie is altijd top-of-mind bij Chris.

Chris Spaaij
Kimberley Bos

Kimberley Bos – Controller bij Moni

Kimberley is sinds 3,5 jaar werkzaam bij Moni, vanuit vestiging Amersfoort. Kimberley is 28 jaar en volgde haar studie bedrijfseconomie aan de Hogeschool Arnhem/Nijmegen.

Na haar studie is ze aan de slag gegaan bij Moore MTH als assistent-accountant. 1,5 jaar later stapte zij over naar Moni.

Door de overstap naar Moni is zij meer in staat om de ondernemer te helpen met het optimaliseren van de processen, te zorgen voor een super nette administratie en het geven van inzicht in de cijfers. Bij Moni is ze begonnen als assistent-controller, maar inmiddels is zij doorgegroeid naar controller.


Aanmelden

Tijdens De Talks geven Chris en Kimberley je relevante informatie die jou als ondernemer verder kan helpen om je bedrijf succesvol te laten groeien en op volle kracht te zijn. Doe er dus jouw voordeel mee!

Klik hier om je direct aan te melden!

Aanmelden