Zoeken op

Zoeken op

Alles

Webinar | Grip op jouw bedrijfsgroei

Dinsdag 7 februari om 19.30 uur stond De Talks in het teken van: ‘Grip op jouw bedrijfsgroei’. Bekijk hier het webinar terug!

Heeft jouw onderneming last van groeipijn?

Terugkijken webinar bedrijfsgroei
webinar bedrijfsgroei

Samenvatting Grip op jouw Bedrijfsgroei

Hoe houd je het ondernemen leuk en hoe blijf je als ondernemer in je kracht staan? We gingen hierover in gesprek met collega Ingmar Bouma en ondernemer Remi Gaal.

In De Talks Grip op jouw Bedrijfsgroei werd besproken hoe je jouw organisatiestructuur concreet kan veranderen. Daarnaast kwam aan bod hoe je meer grip krijgt op werkkapitaal. In het webinar kwam de Piramide van Lencioni naar voren over gedrag en teamwork. Ingmar vertelde over het OGSM-Model dat handvatten biedt om een organisatiestructuur neer te zetten. Remi geeft mee hoe je als ondernemer in je kracht kan blijven staan. Tot slot kwam nog een goede tip: zorg voor tijdige en goede opleiding van je management. En durf door te selecteren.

Deze Talks terugkijken? Bekijk hieronder de video of lees het uitgebreide verslag.

Terugkijken webinar

Ingmar Bouma – Adviseur MKB

Ingmar Bouma werkt bijna acht jaar bij Moore MTH. Hij is begonnen als relatiebeheerder en door de jaren heen doorgegroeid naar financieel bedrijfsadviseur en accountant voor ondernemers in de MKB+.

Als financieel bedrijfsadviseur voor ondernemers in de MKB+ verzorgt hij natuurlijk de fiscale aangiften en zorgt hij dat de jaarrekeningen samengesteld en gecontroleerd worden. Daarnaast is Ingmar gespecialiseerd in: accounting, strategisch en bedrijfskundig advies, marktanalyse, financiële dienstverlening, financial business intelligence & dashboarding, en groeiende ondernemingen in de MKB.

Dagelijks staat Ingmar in contact met ondernemers die van hun onderneming een succes maken. Tijdens het webinar ‘Grip op jouw bedrijfsgroei’ neemt hij jou mee in de ondernemersreis en de inzichten die hij in de afgelopen jaren hierin heeft opgedaan. Aan de hand van een aantal concrete praktijkvoorbeelden geeft hij jou zijn visie op groei van ondernemingen. Per thema deelt hij een aantal tips met jou.

Ingmar Bouma
Remi Gaal

Remi Gaal – Schoonmaakbedrijf Rein Gaal B.V.

Tijdens het Webinar zal ondernemer Remi Gaal van Schoonmaakbedrijf Rein Gaal B.V. aanschuiven voor zijn persoonlijke verhaal. Remi heeft enkele jaren geleden het familiebedrijf overgenomen en heeft de afgelopen jaren een extreme groei doorgemaakt. Inmiddels telt de onderneming ruim 250 medewerkers en een groot aantal (grote) klanten in de schoonmaak. Remi zal meer vertellen over zijn leerpunten en hoe hij de groei van zijn onderneming in goede banen leidt.


Aanmelden Webinar Bedrijfsfinanciering

Zorg ervoor dat jij erbij bent en meld je hier gratis aan!

Meld je nu aan!