Zoeken op

Zoeken op

Alles

Webinar | Grip op jouw bedrijfsgroei

Dinsdag 7 februari om 19.30 uur staat De Talks in het teken van: ‘Grip op jouw bedrijfsgroei’. Meld je nu aan!

Heeft jouw onderneming last van groeipijn?

Aanmelden webinar bedrijfsgroei
webinar bedrijfsgroei

Bedrijfsgroei

Als ondernemer wil je van jouw onderneming een succes maken. Vaak is dat een gezonde groei en een stukje vakwerk van jouzelf. Keerzijde van de (snelle) groei is dat dit ook wel eens gepaard gaat met ‘pijntjes’ en uitdagende, complexe vraagstukken. Iedere levensfase van een onderneming kent zijn eigen problematiek en aandachtspunten. Ongeacht in welke branche je actief bent.

Zeker in de huidige snel veranderende wereld is het van belang om bij een groeiende onderneming continu te monitoren en waar nodig bij te sturen. Denk hierbij aan de inflatie, snel fluctuerende grondstofprijzen en de energiecrisis. Zomaar een aantal actuele onderwerpen die van invloed zijn op jouw bedrijfsvoering. Hierover gaan we in gesprek tijdens De Talks van februari.

We besteden ook aandacht aan de mens achter de ondernemer: Hoe hou je het ondernemen leuk en hoe blijf je als ondernemer in je kracht staan? In ongeveer 45 minuten nemen de sprekers jou in grote lijnen mee in de volgende drie thema’s bij bedrijfsgroei:

Zorg ervoor dat jij erbij bent en meld je hier gratis aan!

Ingmar Bouma – Adviseur MKB

Ingmar Bouma werkt bijna acht jaar bij Moore MTH. Hij is begonnen als relatiebeheerder en door de jaren heen doorgegroeid naar financieel bedrijfsadviseur en accountant voor ondernemers in de MKB+.

Als financieel bedrijfsadviseur voor ondernemers in de MKB+ verzorgt hij natuurlijk de fiscale aangiften en zorgt hij dat de jaarrekeningen samengesteld en gecontroleerd worden. Daarnaast is Ingmar gespecialiseerd in: accounting, strategisch en bedrijfskundig advies, marktanalyse, financiële dienstverlening, financial business intelligence & dashboarding, en groeiende ondernemingen in de MKB.

Dagelijks staat Ingmar in contact met ondernemers die van hun onderneming een succes maken. Tijdens het webinar ‘Grip op jouw bedrijfsgroei’ neemt hij jou mee in de ondernemersreis en de inzichten die hij in de afgelopen jaren hierin heeft opgedaan. Aan de hand van een aantal concrete praktijkvoorbeelden geeft hij jou zijn visie op groei van ondernemingen. Per thema deelt hij een aantal tips met jou.

Ingmar Bouma
Remi Gaal

Remi Gaal – Schoonmaakbedrijf Rein Gaal B.V.

Tijdens het Webinar zal ondernemer Remi Gaal van Schoonmaakbedrijf Rein Gaal B.V. aanschuiven voor zijn persoonlijke verhaal. Remi heeft enkele jaren geleden het familiebedrijf overgenomen en heeft de afgelopen jaren een extreme groei doorgemaakt. Inmiddels telt de onderneming ruim 250 medewerkers en een groot aantal (grote) klanten in de schoonmaak. Remi zal meer vertellen over zijn leerpunten en hoe hij de groei van zijn onderneming in goede banen leidt.


Aanmelden webinar bedrijfsgroei

Zorg ervoor dat jij erbij bent en meld je hier gratis aan!