Zoeken op

Zoeken op

Alles

Meer grip op HR- en salarisadministratie

Dinsdag 3 mei 2022 om 19.30 uur stond De Talks in het teken van het thema: Meer grip op – en minder tijd kwijt zijn aan – HR- en salarisadministratie.

Geen tijd verliezen aan randzaken, maar doen waar je goed in bent: ondernemen! Moore MTH biedt de oplossing met slimme HR Tools. Denk hierbij aan digitale personeelsdossiers, het genereren van arbeidsovereenkomsten of een goede verlofregistratie.

Terugkijken webinar
Meer grip op jouw HR- en salarisadministratie

Samenvatting

In dit digitale tijdperk vormen HR-processen een niet te onderschatten thema voor elke onderneming. Veel bedrijven leunen echter nog op papier en Excel-sheets, waardoor ondernemers en teamleiders dagelijks veel tijd kwijt zijn aan randzaken. Wat kun je doen om meer grip te krijgen op – en minder tijd kwijt te zijn aan – administratieve personeelszaken? Daarover gingen wij in gesprek tijdens De Talks van 3 mei!

We gingen in gesprek met collega Heidi Hamelinck. Heidi is al vanaf 2002 werkzaam in Noordwijk, wat voorheen ‘Van Duyn Van der Geer accountants en adviseurs’ was. Daar heeft zij zich altijd hard gemaakt om digitale processen bij de klanten goed te krijgen. Vanaf 1 januari 2022 is het kantoor van ‘Van Duyn Van der Geer accountants en adviseurs’ aangesloten bij Moore MTH. Heidi is nu Personeelsadviseur bij Moore MTH Noordwijk, Amsterdam en Bussum.

Ook relatie Conny Helemigh zat aan tafel. Conny is HR Business Partner bij TeekensKarstens Advocaten B.V. Conny is een ervaren generalistische HR Business Partner, een analyticus met actuele kennis van en brede ervaring in het HR-vak. Met enthousiasme en een gezonde dosis humor werkt Conny aan de persoonlijke mens- en servicegerichte visie op HR. Ook altijd vanuit een bedrijfsmatige inslag.

In deze Talks werden tips gegeven over HR en salarisadministratie. Dit zijn bijvoorbeeld de voordelen van het werken met digitale personeelsdossiers. Daarnaast kwam aan bod dat de coronacrisis zeker een gunstig effect heeft gehad op de digitalisering van HR- en salarisadministratie. In het webinar kwam naar voren wat de voordelen van werken met een verlofregistratiemodule zijn. Heidi noemde hoe zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en efficiënt onze salarissoftware is. Zelfs rapportages en dashboards kunnen met één druk op de knop uit het systeem gehaald worden. Conny geeft je mee dat er dus veel slimme HR tools beschikbaar zijn, die je kunnen helpen. Tot slot kwam nog een belangrijke tip aan bod: Stap over naar een goed, gebruikersvriendelijk personeelsinformatiesysteem!

Deze Talks terugkijken? Bekijk hieronder de video of lees het uitgebreide verslag.

Wil je meer interessante evenementen van Moore MTH volgen? Op dinsdag 7 juni om 19.30 uur staat De Talks volledig in het teken van: Bedrijf verkopen aan het management. Adviseur Corporate finance en accountant RA Aldwin Heijns en belastingadviseur en partner Rob Thijssen gaan tijdens deze Talks dieper in op verkoop van een deel van de aandelen aan het management. Welke (fiscale) aandachtspunten zijn belangrijk bij dit proces? En welke doelstellingen kun je als ondernemer hierbij realiseren? Zorg ervoor dat je erbij bent en meld je nu alvast gratis aan!

Terugkijken webinar

Heidi Hamelinck – Personeelsadviseur

Complexe zaken eenvoudig maken en denken in oplossingen, dat is waar Heidi voor staat. Heidi is sinds 2002 werkzaam in Noordwijk bij Moore MTH, voorheen Van Duyn van der Geer, als Personeelsadviseur. Daar heeft zij zich altijd hard gemaakt om digitale processen van de salaris- en personeelsadministratie bij de klanten goed te krijgen.

Tijdens De Talks geeft Heidi je relevante informatie die jou als ondernemer verder kan helpen bij het krijgen van meer grip op – en minder tijd kwijt zijn aan – jouw HR- en salarisadministratie. Doe er dus jouw voordeel mee!

Heidi Hamelinck
Conny Hemeligh

Conny Helemigh – TK advocaten notarissen

Een ervaren generalistische HR Business Partner, analyticus met actuele kennis van en brede ervaring in het HR-vak. Met enthousiasme en een gezonde dosis humor werkt Conny aan de persoonlijke mens- en servicegerichte visie op HR. Ook altijd vanuit een bedrijfsmatige inslag.


Vragen

Wij doen er alles aan om de ingestuurde vragen tijdens De Talks te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding.

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanuit huis, op de bank of waar je je ook bevindt.