Zoeken op

Zoeken op

Alles

19 november 2020

Moore MTH Eindejaarstips

We sluiten een bijzonder jaar af. Eentje die we niet snel zullen vergeten. Ondernemen in de nieuwe werkelijkheid is een feit. Vol verwachting kijken we naar 2021. Maar voor het zover is, nemen wij je graag mee in een aantal belangrijke zaken die je nu nog kunt regelen zodat je goed bent voorbereid op het nieuwe jaar.

Terugkijken webinar

Online

Moore MTH Eindejaarstips

Eindejaarstips webinar 2020

We sluiten straks een bijzonder jaar af. Een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Vol verwachting kijken we naar 2021. Maar voor het zover is, nemen wij je graag mee in een aantal belangrijke zaken die je nú nog kunt regelen zodat je goed bent voorbereid op het nieuwe jaar.

Janine de Kleine-Brink, belastingadviseur bij Moore MTH, vertelt alles over het nieuws op fiscaal gebied. De veranderingen in overdrachtsbelasting zijn natuurlijk actueel. De Wet Excessief Lenen gaat in 1 januari 2023 in werking treden maar we kunnen ons toch nu al voorbereiden. En wat kun je dit jaar nog doen om fiscaal optimaal het nieuwe jaar te beginnen?

Arjan de Haas, belastingadviseur bij Moore MTH, neemt ons mee in de bijtelling in 2021, Milieu InvesteringsAftrek ( MIA) en Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Ook de Baangerelateerde Investeringskorting (BIK) komt aan bod. En waar kunnen ondernemers op letten in de vennootschapsbelasting?

Dit webinar terugkijken? Kijk hieronder de video of download de presentaties.

Downloads

Wil je meer webinars van Moore MTH volgen? We hebben het tijdens de Moore MTH talks! op dinsdag 1 december over ‘Het slecht weer scenario voor mijn organisatie’.


Webinar terugkijken


Het onderwerp

Op donderdag 19 november om 19.30 uur organiseren wij een Eindejaarstips webinar.

Wat kun je als ondernemer dit jaar fiscaal nog regelen? Moet je nu al anticiperen op aankomende veranderingen in wet- en regelgeving? En hoe zit het precies met overdrachtsbelasting? Dit en meer komt aan de orde in het webinar.

Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens het webinar te beantwoorden. Je kunt jouw vraag daarom vast meesturen met je aanmelding, maar ook live kun je je vraag stellen via de chat.


De sprekers

Janine de Kleine

Janine de Kleine-Brink

werkt ruim 25 jaar als belastingadviseur in de algemene fiscale advies praktijk.

Arjan de Haas

Arjan de Haas

werkt als belastingadviseur met veel plezier ruim 5 jaar voor diverse organisaties in het MKB.


In het kort


Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis op de bank of waar je je ook bevindt.

Meer weten over onze webinars? Bekijk ze hier allemaal.