Zoeken op

Zoeken op

Alles

29 oktober 2020

Moore MTH Werkgeversdag (online)

De Werkgeversdag werd een ‘Werkgeverswebinar’ op 29 oktober 2020. Voor de 9e keer organiseerden we de Moore MTH Werkgeversdag voor onze relaties over alles op het gebied van personeel.

Terugkijken Werkgeversdag

Online

Moore MTH Werkgeversdag (online)

Werkgeversdag webinar 2020

De 9e editie van werkgeversdag, dit maal natuurlijk digitaal. Met het thema ‘Werkgeverschap in de nieuwe werkelijkheid’ spelen de sprekers in op de tijd waarin we nu leven.

We bespreken allerlei thema’s die belangrijk zijn voor de werkgever in 2020. Hoe slaag je erin jouw organisatie aan te passen op de nieuwe tijd én je medewerkers gezond en betrokken te houden?

Liesbeth Leijten, adviseur Arbeidsrecht, vertelt ons waar de werkgever zich kan voorbereiden op vaker thuiswerken. Er zijn veel aandachtspunten voor werkgevers de komende tijd. Binding houden, productiviteit, indeling van taken, techniek en nieuwe vaardigheden. Ook komen de voor- én nadelen van thuiswerken uitgebreid aan bod.

Werknemers die thuis werken krijgen te maken met honderden euro’s aan extra uitgaven per jaar. Stroom, gas, water, koffie, thee en toiletpapier. Kunnen deze kosten worden verhaald op de werkgever, en welke (fiscale) mogelijkheden heeft de werkgever om deze kosten te vergoeden?

Ook horen we van Albertje Pepping, adviseur Arbeidsrecht, wat we moeten weten over de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Werkgevers moeten oproepkrachten na een jaar een vast urenaanbod doen. Hoe is dat tot nu toe uitgepakt?

Jochem van den Berg, specialist loonheffingen en arbeidsrecht, vertelt onder meer over de werkkostenregeling, premiedifferentiatie WW, Baangerelateerde Inversteringskorting én of het slim is dit jaar nog een elektrische auto van de zaak aan te schaffen.

We spreken Alfred Echten, algemeen directeur Bork Groep. Hoe onderneemt hij in deze nieuwe werkelijkheid?

Wil je meer webinars van Moore MTH volgen? We hebben het tijdens de Moore MTH talks! op 3 november over Werkgeluk. Op donderdag 19 november geven onze specialisten een webinar over Eindejaarstips voor ondernemers.


Terugkijken Werkgeversdag webinar


Het thema

Dit jaar helaas niet live voor een grote groep, maar natuurlijk gaan we jou als werkgever wél de nieuwste informatie geven tijdens een webinar. Het thema van dit jaar is:

‘Werkgeverschap in de nieuwe werkelijkheid’’.

Wij nodigen jou van harte uit om deel te nemen aan de online Werkgeversdag op donderdag 29 oktober om 11.00 uur.

Wat kun je verwachten?

In ongeveer een uur delen we met jou de nieuwste kennis op het gebied van arbeidsrecht en de belangrijkste punten uit het Belastingplan 2021.

Wil je hier bij zijn? Klik hier om je aan te melden.

Graag tot 29 oktober!


Programma

In ongeveer een uur tijd word je bijgepraat over verschillende onderwerpen die je gewend bent tijdens een Werkgeversdag en uiteraard besteden wij aandacht aan de rol van de werkgever tijdens corona.

Hieronder de thema’s en de sprekers.

Tijdens het webinar kun je vragen stellen in de chat. De vragen worden tijdens de uitzending behandeld!\


Downloads

 


 

De sprekers

Albertje Pepping

Albertje Pepping is sinds 2008 werkzaam bij Moore MTH accountants & adviseurs in de Adviesgroep Personeel & Salaris.

Jochem van den Berg

Jochem van den Berg

Jochem van den Berg werkt als adviseur loonheffingen/arbeidsrecht bij de Adviesgroep Personeel & Salaris.

Alfred Echten

Alfred Echten, algemeen directeur van Bork Groep uit Stuifzand vertelt hoe hij zijn personeel betrokken en gezond houdt.


PE-punten

Ben je ingeschreven bij het NIRPA (Nederlands Instituut Register Payroll Accounting) en wil je graag PE punten registreren hiervoor?

Geef dit dan aan bij je aanmelding. Wij zorgen dat je na afloop een bewijs van deelname ontvangt en een link om de slides te kunnen downloaden. Met deze informatie kun je dan zelf je PE punten registreren bij het NIRPA.

Het is belangrijk dat je aan het begin en het einde van het webinar je naam doorgeeft in de chat met de vermelding: beginlijst voor- en achternaam / eindlijst voor- en achternaam.


Vragen?

Werkgeversdag 2020
088-2021487
[email protected]

Meer weten over onze webinars? Bekijk ze hier allemaal.