Zoeken op

Zoeken op

Alles

Prinsjesdag webinar 2022

Dinsdag 20 september was het weer zover: Prinsjesdag! Op Prinsjesdag wordt er traditiegetrouw bekendgemaakt wat de belangrijkste (fiscale) plannen zijn voor het komende jaar.

Op woensdag 21 september gingen wij tijdens een webinar in op de nieuwe plannen en de aandachtspunten voor bedrijven en ondernemers.

Terugkijken webinar
Prinsjesdag

Samenvatting

De plannen van het kabinet zijn bekend gemaakt. Wat betekenen de plannen voor jou als ondernemer? En wat betekent het voor jouw onderneming? We gingen hierover in gesprek met Marc Kamermans, Leon Scheffel én Marco de Weerd.

In het Prinsjesdag webinar werd besproken of het kabinet alle problemen gaat aanpakken met deze nieuwe plannen. Daarnaast kwam aan bod hoe het staat met de recessie in de Nederlandse economie. In het webinar kwam naar voren dat er wijzigingen zijn op het gebied van btw. Marc geeft je mee wat de wijzigingen zijn met betrekking tot box 3. Leon noemde wat de plannen betekenen voor de huizenmarkt. Marco ging in op de omzetbelasting in het Belastingplan. Tot slot kwam nog een positieve noot aan bod: de recessie zal zorgen voor een gezondere balans op de arbeidsmarkt. Deze Talks terugkijken? Bekijk hieronder de video of lees het uitgebreide verslag.

Wil je meer interessante evenementen van Moore MTH volgen? Op dinsdag 4 oktober om 19.30 uur is De Talks met als thema: ESG, wat moet je ermee? Daarnaast houden we 1 november De Talks dat volledig in het teken staat van de Eindejaarstips. Ook organiseren wij in oktober en november op zeven van onze vestigingen ESG-informatieavonden.


Terugkijken webinar


 

Marc Kamermans – Belastingadviseur

Marc werkt ruim 25 jaar als belastingadviseur binnen de algemene MKB praktijk. Juist de diversiteit van de MKB praktijk met haar specifieke fiscale aandachtspunten spreekt hem aan. Het geeft hem de ruimte voor zijn fiscale creativiteit, zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen. Al vele jaren geeft Marc kort na Prinsjesdag een scherpe toelichting op de gepresenteerde plannen en plaatst deze in het juiste fiscale perspectief.

Marc Kamermans
Leon Scheffel

Leon Scheffel – Adviseur MKB

Leon werkt binnen de accountantstak van Moore MTH als adviseur voor onze MKB cliënten. Daarnaast volgt Leon het meerjarenopleidingstraject tot AA-accountant. Ook schrijft Leon columns, waarin hij nieuws in de wereld koppelt aan de beursontwikkelingen en waarbij hij de trends voor de lezer visueel inzichtelijk maakt.

Marco de Weerd – Adviseur omzetbelasting

Marco werkt als belastingadviseur al meer dan 20 jaar op het gebied van btw, overdrachtsbelasting en douane. Behalve bij belastingadvieskantoren heeft hij ook een aantal jaren als btw-specialist in het bedrijfsleven gewerkt. Daarnaast is Marco docent bij Fiscaal Vanmorgen waar hij verschillende cursussen op het gebied van btw verzorgt.

Marco de Weerd

Aanmelden

Tijdens dit Prinsjesdag 2022 webinar geven Marc, Leon en Marco je relevante informatie die jou als ondernemer verder kan helpen, omdat jij weet wat speelt. Doe er dus jouw voordeel mee!

Klik hier om je direct aan te melden!

Aanmelden