Zoeken op

Zoeken op

Alles

Verantwoordingen en aandachtspunten voor de zorgsector

Dinsdag 1 februari om 19.30 uur staat De Talks in het teken van het thema: Verantwoordingen en aandachtspunten in de zorg.

Aanmelden
Verantwoordingen en aandachtspunten voor de zorgsector

Verantwoordingen en aandachtspunten in de zorg

De zorg komt tegenwoordig bijna dagelijks in het nieuws vanwege Covid-19. Een belangrijke situatie, maar de zorgbranche is natuurlijk nog groter dan dit onderwerp. Zorgaanbieders leveren het hele jaar zorg aan haar cliënten en deelnemers. Dit wordt met maatschappelijke gelden bekostigd, waarvan zorgkantoren, overheden en zorgverzekeraars in het nieuwe jaar verantwoordingen verwachten. Voor zorgaanbieders een jaarlijks terugkerende situatie, die veel tijd, aandacht en misschien ook wel frustraties opleveren. Waar moeten zorgaanbieders nu rekening mee houden bij de verantwoordingen?

Inhoud

Tijdens de uitzending gaan wij in gesprek over:

In 45 minuten voorzien onderstaande sprekers jou van relevante informatie die jou als eigenaar of leidinggevende in de zorgsector verder kan helpen.

Meld je nu alvast gratis aan!


 

Arjen ter Horst – Adviseur MKB

Arjen behaalt dit jaar een indrukwekkend jubileum bij Moore MTH: dit jaar werkt hij namelijk 25 jaar bij Moore MTH als accountant! Vanuit de vestiging Meppel heeft Arjen zich gespecialiseerd in de zorgsector en is hij betrokken bij diverse zorgondernemingen als aanspreekpunt en/of (interne) sparringpartner. Arjen heeft een brede kennis van financiële aandachtspunten en regelgeving bij kleinschalige zorginstellingen in de vorm van o.a.:

  • Stichtingen of B.V.-structuren
  • Regelgeving WTZi
  • WNT
  • Publicatievereisten DigiMV

Tijdens De Talks geeft Arjen jou relevante informatie die jou als eigenaar of leidinggevende in de zorgsector verder kan helpen. Doe er dus jouw voordeel mee!

Arjen ter Horst
Rob Buis

Rob Buis – Voorzitter Raad van Bestuur bij Klaver4you

Zorgcoöperatie Klaver4you is een samenwerkingsverband van zorgaanbieders in Oost Nederland. De zorgcoöperatie is in 2012 gestart als initiatief van vier kleine zorgaanbieders die de handen ineen wilden slaan en elkaar wilden helpen. Niet alleen vanwege de uitwisseling van cliënten, maar ook vanwege de complexiteit van de zorg. Inmiddels ondersteunt zij tientallen zorgaanbieders in de regio en faciliteert zij de zorg van ruim 900 cliënten. Het zorgaanbod van de leden varieert van wijkverpleging, ambulante begeleiding, beschermd wonen, huishoudelijke hulp tot en met dagbesteding. Wat doet de coöperatie dan precies? Zij zorgt door midden van aanbesteding en goede contacten voor contracten bij de diverse gemeenten (WMO), bij het zorgkantoor (WLZ) en bij de RSJ (Jeugd). Hierbij neemt zij een groot gedeelte van de zorgadministratie voor haar rekening. Daarnaast organiseert zij intervisie, trainingen en fungeert zij als kenniscentrum voor haar leden. Doordat Klaver4you als centrale partij de verbinding zoekt, genieten leden van een groot netwerk waar zij gebruik van kunnen maken. Als laatste is Klaver4you altijd bezig met het waarborgen en door ontwikkelen van kwalitatief goede zorg. Dat doen zij door voorlichting, kennisdeling en controle.


Vragen

Wij doen er alles aan om de ingestuurde vragen tijdens De Talks te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding.

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis, op de bank of waar je je ook bevindt.