Zoeken op

Zoeken op

Alles

23 juni 2020

Webinar: Actualiteiten en inspiratie in de coronacrisis deel 3

Inmiddels het derde webinar voor en door ondernemers om elkaar te inspireren in de coronacrisis. We zijn benieuwd hoe het met de ondernemers uit ons eerste webinar gaat én of er iets is veranderd in hun toekomstverwachtingen sinds medio april.

Bekijk alle webinars

Online

Webinar: Actualiteiten en inspiratie in de coronacrisis deel 3

Webinar terugkijken?

 

Waarom een webinar?

Onze corona taskforce blijft zowel onze klanten als medewerkers informeren over alle verschillende regelingen die vanuit de overheid geïntroduceerd zijn. We doen dit via onze nieuwsbrieven, artikelen op de website en social media en door middel van webinars.

In dit webinar gaan we – zoals je van ons gewend bent – dieper in op de laatste ontwikkelingen en het effect van de maatregelen vanuit de overheid op ondernemers die live aansluiten. Het thema personeelsmanagement in de coronacrisis blijft actueel én het is weer mogelijk om vragen te stellen.

Onderwerpen

We zijn benieuwd hoe het met de ondernemers gaat uit het eerste webinar van 28 april 2020. Arie Lengkeek (commercieel manager Moore MTH) gaat in gesprek met Peter Otten van Eetcafé De Schans in Vinkeveen. De horeca heeft sinds 1 juni de deuren weer geopend voor gasten en we zijn nu een paar weken verder. Hoe vergaat het deze ondernemer en wat zijn de toekomstverwachtingen?

Inmiddels is Danny van Dijk, eigenaar van Nautilus Health Club in Nijkerk, weer gedeeltelijk open. Gasten kunnen sporten op de speciaal ingerichte buitenplaats. Hoe kijkt Danny naar de toekomst en wat betekent dit voor hem, zijn klanten en zijn personeel?

Johan Fokkens (belastingadviseur Moore MTH en deel van de Corona Taskforce binnen Moore MTH) en Liesbeth Leijten (senior adviseur juridische zaken) gaan in op de laatste stand van zaken rond de coronacrisis en zullen vragen beantwoorden.

Programma

Dinsdag 23 juni 2020

19:30 – 19:32

Welkom door Arie Lengkeek, commercieel manager Moore MTH

19:32 – 19:40

Johan Fokkens (belastingadviseur Moore MTH) en Liesbeth Leijten (senior adviseur juridische zaken Moore MTH) over de laatste stand van zaken

19:40 – 19:48

Peter Otten van Eetcafé De Schans in Vinkeveen

19:48 – 19:55

Beantwoording vragen door Johan Fokkens en Liesbeth Leijten

19:55 – 20:03

Danny van Dijk van Nautilus Health Club in Nijkerk

20:03 – 20:10

Beantwoording vragen door Johan Fokkens en Liesbeth Leijten

20:10 – 20:15

Afsluiting

Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens ons webinar te beantwoorden; brandende vragen kun je vast meesturen via deze aanmeldlink.

Het webinar wordt opgenomen zodat je dit nog eens terug kunt kijken.

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Deze vraag kregen wij van een ongeruste ondernemer. Tijdens dit webinar van Moore MTH kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis, op de bank of waar je je ook bevindt.

Meer weten over onze webinars? Bekijk ze hier allemaal.

Omgaan met risico's bij Eetcafe De Schans
Omgaan met risico's bij Eetcafe de Schans 2
Omgaan met risico's bij Sportschool Nautilus in Nijkerk