Zoeken op

Zoeken op

Alles

Webinar | Belastingheffing bij overlijden

Op dinsdag 4 april om 19.30 uur staat De Talks in het teken van het thema: ‘Belastingheffing bij overlijden’. Meld je nu aan!

Aanmelden webinar Belastingheffing bij overlijden
Webinar belastingheffing overlijden

Belastingheffing bij overlijden

Een overlijden is nooit leuk. Te veel belasting betalen ook niet. Hoe kun je voorkomen dat het te veel is? Wat kun je regelen zodat je jouw nabestaanden financieel verzorgd achterlaat? Het inwinnen van advies over de fiscale gevolgen bij overlijden, het maken van een financiële planning en het opstellen van een testament geeft rust en duidelijkheid. Voor jezelf. Voor jouw partner. Én voor jouw kinderen. Zolang je leeft en ook daarna.

In ongeveer 45 minuten voorzien de sprekers jou van relevante informatie die jou verder kan helpen. Doe er jouw voordeel mee en zorg ervoor dat jij erbij bent. Meld je hier gratis aan!

Martien Nelemans-Veldhuis – Belastingadviseur

Martien is belastingadviseur bij Moore MTH. Dagelijks is zij betrokken bij de advisering aan particulieren en ondernemers. Daarbij draait het vaak om onderwerpen als ‘schenken’ en ‘erven’. Te denken valt hierbij aan: schenkingsplannen, huwelijkse voorwaarden en testamenten.

Daarnaast maakt Martien financiële planningen. Met een persoonlijk financieel plan kan zij jou inzicht geven in je huidige én toekomstige financiële situatie.

mr. Martien Nelemans - Veldhuis
Jacques Pilon

Jacques Pilon – Belastingadviseur

Jacques is belastingadviseur in de algemene praktijk. Hij adviseert veelal ondernemers die een familiebedrijf hebben en (vermogende) particulieren.

De specialisatie van Jacques ligt op het vlak van ondernemers die via een eigen BV werken, de DGA (Directeur-GrootAandeelhouder). Hij adviseert hen in de verschillende fasen van hun onderneming: vanaf de start/koop tot een uitbreiding/herstructurering tot aan de verkoop. Daarbij kijkt hij met name hoe de DGA het (fiscaal) meest optimale resultaat kan bereiken in de mix tussen onderneming en privé.

Jacques beantwoordt dagelijks vragen als: ‘Waar staat de DGA?’ Of: ‘Wat is het risico bij onverhoopt overlijden?’ Hij begeleidt ondernemers in het afdekken of minimaliseren van dergelijke risico’s.


Aanmelden De Talks

Zorg alvast dat je erbij bent en meld je nu gratis aan via deze link.

Meld je nu aan