Zoeken op

Zoeken op

Alles

Webinar | Groei van jouw onderneming door data en inzichten

Dinsdag 6 december om 19.30 uur stond De Talks in het teken van “Groei van jouw onderneming door data en inzichten”. Bekijk het volledige webinar terug!

Terugkijken webinar

Groei door data en inzichten

Hoe kan procesoptimalisatie en de juiste data inzichten geven waardoor jouw onderneming kan groeien? We gingen hierover in gesprek met collega’s Sacha Hollestelle en Peter Kok.

In De Talks Groei van jouw onderneming door data werd besproken dat we in de transitie zitten waarbij we veel digitalisering toepassen en de data daaruit organiseren naar onze wensen. Daarnaast kwam aan bod dat inzicht noodzakelijk is om groei te verwezenlijken. In het webinar kwam het groeimodel van Greiner naar voren en dat het nog steeds toepasbaar is. Sacha vertelde dat de oplossingen toepasbaar zijn door onze focus op wensen en kansen. Peter geeft mee dat je door data te structuren stuurinformatie ontstaat voor een groeiende onderneming, waarbij je vooruit kan kijken. Tot slot kwam nog een goede tip: als ondernemer heb je beter inzicht in de marge ontwikkeling en signaleer je ook sneller bijzonderheden. Daar kan je dan als ondernemer op ingrijpen.

Deze Talks terugkijken? Bekijk hieronder de video of lees het verslag.

Vanwege de feestdagen is er geen webinar in januari. Dinsdag 7 februari zijn we weer bij je terug met De Talks. Houd onze socials in de gaten voor het thema waarover wij dan in gesprek gaan!


Terugkijken webinar

Sacha Hollestelle – Relatiebeheerder/Accountant MKB

Sacha Hollestelle is ruim 25 jaar werkzaam in de accountancy voor het brede MKB. Zowel als controlerend accountant, als adviserend accountant voor ondernemers en ondernemingen en tegelijk ook als eigenaar/ondernemer.

Met de ervaring en kennis vanuit zijn accountancy achtergrond, het bedrijfskundig inzicht en ondernemerschap ondersteunt Sacha graag groeiende ondernemingen. De jaarrekening is een belangrijk onderdeel, maar ook het verkrijgen van de juiste inzichten in die groei. Dus, meer dan een jaarrekening. Sacha wil naast de ondernemer kunnen staan en vanuit ondernemingsstrategie optimaliseren. Zeker ook in de juiste verantwoordingen naar stakeholders, zoals de belastingdienst en financierders. Door samen te werken met klant en collega-specialisten wil hij optimale omstandigheden creëren voor relaties en hun ondernemingen.

Sacha Hollestelle
Peter Kok

Peter Kok – Consultant Business in Control

Peter Kok RA heeft ruim 20 jaar ervaring als registeraccountant in het midden- en kleinbedrijf. Vele jaren is hij werkzaam geweest in de controle- en samenstelpraktijk, waarbij hij ook enkele jaren tekenend accountant van wettelijke controles is geweest. De laatste jaren heeft hij zich meer toegelegd op de advisering van bedrijven, met name op het gebied van vertaling van strategie naar KPI’s en de doorvertaling naar de onderliggende processen. Ook heeft hij ruime ervaring aan de andere kant van de tafel als interim financieel eindverantwoordelijke.

Binnen Moore MTH is hij een van de aanjagers van de nieuwe serviceline Business in Control. Peter heeft een sterke focus op het optimaliseren van (financiële) processen, om zo tot een duidelijke en heldere rapportage te komen die aansluit bij de strategie van een onderneming.