Zoeken op

Zoeken op

Alles

Webinar | Groei van jouw onderneming door data en inzichten

Dinsdag 6 december om 19.30 uur staat De Talks in het teken van “Groei van jouw onderneming door data en inzichten”. Meld je nu aan!

Aanmelden

Groei door data en inzichten

Als ondernemer kom je van alles tegen in de groei van je bedrijf. Elke fase heeft zijn eigen uitdagingen. Daarom is het belangrijk dat processen op orde zijn om data betrouwbaar te laten zijn. Denk hierbij aan managementinformatie voor stakeholders. Maar ook ESG-vraagstukken die vanuit data behandeld kunnen worden. Hoe kan procesoptimalisatie en de juiste data inzichten geven waardoor jouw onderneming kan groeien?

In ongeveer 45 minuten bereiden de sprekers jou en jouw onderneming graag voor op de dag van morgen! Zorg ervoor dat jij erbij bent en meld je nu gratis aan!

Sacha Hollestelle – Relatiebeheerder/Accountant MKB

Sacha Hollestelle is ruim 25 jaar werkzaam in de accountancy voor het brede MKB. Zowel als controlerend accountant, als adviserend accountant voor ondernemers en ondernemingen en tegelijk ook als eigenaar/ondernemer.

Met de ervaring en kennis vanuit zijn accountancy achtergrond, het bedrijfskundig inzicht en ondernemerschap ondersteunt Sacha graag groeiende ondernemingen. De jaarrekening is een belangrijk onderdeel, maar ook het verkrijgen van de juiste inzichten in die groei. Dus, meer dan een jaarrekening. Sacha wil naast de ondernemer kunnen staan en vanuit ondernemingsstrategie optimaliseren. Zeker ook in de juiste verantwoordingen naar stakeholders, zoals de belastingdienst en financierders. Door samen te werken met klant en collega-specialisten wil hij optimale omstandigheden creëren voor relaties en hun ondernemingen.

Sacha Hollestelle
Peter Kok

Peter Kok – Consultant Business in Control

Peter Kok RA heeft ruim 20 jaar ervaring als registeraccountant in het midden- en kleinbedrijf. Vele jaren is hij werkzaam geweest in de controle- en samenstelpraktijk, waarbij hij ook enkele jaren tekenend accountant van wettelijke controles is geweest. De laatste jaren heeft hij zich meer toegelegd op de advisering van bedrijven, met name op het gebied van vertaling van strategie naar KPI’s en de doorvertaling naar de onderliggende processen. Ook heeft hij ruime ervaring aan de andere kant van de tafel als interim financieel eindverantwoordelijke.

Binnen Moore MTH is hij een van de aanjagers van de nieuwe serviceline Business in Control. Peter heeft een sterke focus op het optimaliseren van (financiële) processen, om zo tot een duidelijke en heldere rapportage te komen die aansluit bij de strategie van een onderneming.


Aanmelden webinar

Zorg ervoor dat je erbij bent en meld je nu gratis aan via onderstaande knop.

Aanmelden

Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens De Talks te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding óf live stellen tijdens De Talks.

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanuit huis, op de bank of waar je je ook bevindt.