Zoeken op

Zoeken op

Alles

Webinar | Hoe vind je een passende financiering voor jouw bedrijf?

Op dinsdag 7 maart om 19.30 uur stond De Talks in het teken van het thema: ‘Hoe vind je een passende financiering voor jouw bedrijf?’

Aanmelden consult of whitepaper
passende financiering voor jouw bedrijf

Webinar Bedrijfsfinanciering

Waar moet je zijn voor financieringen? En waar juist niet? Hoe presenteer je jouw plannen succesvol aan potentiële financiers? We gingen hierover in gesprek met Franc Kapitein en Rob Koops.

In De Talks: ‘Hoe vind je een passende financiering voor jouw bedrijf?’ werd besproken wat traditionele én nieuwe financieringsbronnen zijn. Daarnaast kwam aan bod hoe de financieringsmarkt er op dit moment uitziet. In het webinar kwam naar voren wat belangrijke financieringsratio’s zijn. Franc vertelde over hoe een financieringsaanvraag wordt beoordeeld. Rob gaf mee hoe je de juiste bedrijfsfinanciering vindt voor je onderneming. Tot slot kwam nog een goede tip: naast banken zijn er meer partijen die bankgaranties verstrekken

Deze Talks terugkijken? Bekijk hieronder de video of lees het uitgebreide verslag.

Terugkijken webinar

Franc Kapitein – Adviseur Corporate Finance bij Moore MTH

Franc Kapitein is een ervaren corporate finance adviseur met een lange staat van dienst binnen Moore MTH. Hij adviseert dagelijks ondernemers en bestuurders over allerhande onderwerpen: van bedrijfswaardering tot buy-and-build strategie, van due diligence tot verkoopbegeleiding. Natuurlijk ondersteunt hij ook ondernemers bij financieringsvraagstukken. Elke financieringsbehoefte kent zijn eigen uitdaging en vraagt om een maatwerk aanpak in nauw contact met de ondernemer en met de financierende instellingen. En dat is nu net waar Franc enthousiast van wordt!

Franc Kapitein
Rob Koops

Rob Koops – Senior Adviseur Corporate Finance bij KroeseWevers

Rob is senior adviseur bij KroeseWevers Coporate Finance. Met een achtergrond als directeur bij ABN AMBRO Bank en als CEO bij een middelgrote MKB-onderneming is Rob goed in staat ondernemers bij te staan bij complexe financieringstrajecten en belangrijke financieel-strategische beslissingen, zoals overnames.

Rob heeft de postdoctorale opleiding Business Valuation aan de Erasmus University met succes afgerond en is Register Valuator.